WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Akan saya mengambil telur setiap hari dalam keadaan penyakit buah pinggang kronik

2018-09-30 10:10

Untuk pesakit CKD (penyakit buah pinggang kronik), mereka akan mempunyai begitu banyak batasan dalam kehidupan seharian, istimewa dalam diet. Manakala pesakit penyakit buah pinggang kronik j telur setiap hari dalam keadaan penyakit buah pinggang kronik?

Penyakit buah pinggang kronik merujuk kepada satu keadaan perubatan yang di mana buah pinggang secara beransur-ansur akan kehilangan fungsinya untuk menapis darah, mengeluarkan toksin dan sisa dan menyesuaikan baki electrolytes akibat daripada kerosakan akibat glukosa darah, tekanan darah tinggi, jangkitan dan faktor-faktor lain yang berbahaya. Dan oleh itu, pesakit akan mempunyai penyakit edema, proteinuria, kencing darah, kurang selera makan dan gejala-gejala lain. Jadi, pesakit ingin mengawal kemerosotan untuk buah pinggang dengan diet.

Telur mengandungi banyak protein berkualiti tinggi yang baik untuk pesakit. Walau bagaimanapun, jika anda makan terlalu banyak telur, ia akan menjejaskan buah pinggang kerana protein boleh meningkatkan beban buah pinggang. Tetapi, pesakit penyakit buah pinggang kronik tidak dibenarkan untuk mengambil kuning tersebut kerana ianya kaya dengan fosforus.

Jika anda tidak mahu untuk menghadkan diet anda begitu ketat, anda boleh mengambil satu rawatan yang berkesan seperti mengeluarkan toksin terapi dan ubat-ubatan Cina untuk membaiki buah pinggang rosak dan memulihkan fungsi buah pinggang. Jika buah pinggang anda sembuh, anda masih perlu mengambil yang rendah garam, rendah lemak, lebih banyak vitamin dan rendah protein Diet setiap hari.

Terapi membuang toksin ini bertujuan untuk membersihkan toksin dan bahan buangan yang perlu disingkirkan oleh buah pinggang dengan kesan sampingan yang kurang. Malah, ia boleh menghentikan kerosakan buah pinggang, mengurangkan gejala dan menawarkan persekitaran yang bermanfaat bagi Perubatan Cina untuk membina semula fungsi buah pinggang. Dalam klinikal, perubatan Cina boleh membesarkan saluran darah, menghilangkan stasis darah dan mempercepatkan peredaran darah bagi meningkatkan kebolehan diri-pemulihan buah pinggang. Apabila buah pinggang diubahsuai, pesakit boleh mengambil lebih banyak makanan.

Sebelum ini:Apa rawatan semulajadi negara boleh menyelamatkan pesakit penyakit ginjal Polycstic

Artikel seterusnya:Beras adalah baik untuk penyakit kencing manis buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang kronik telur

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat