WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Adakah had pengambilan air dalam penyakit ginjal kronik

2018-09-18 09:11

Adakah had pengambilan air dalam penyakit ginjal kronikSebaik sahaja pesakit mendapat penyakit buah pinggang kronik (CKD), pesakit mempunyai terlalu banyak sekatan dalam pemakanan dan kehidupan seharian. Dan selepas itu, pesakit akan tertanya-tanya bahawa Adakah had pengambilan air dalam penyakit buah pinggang kronik.

Jujur, sama ada pesakit perlu menguruskan pengambilan air bergantung pada syarat-syarat khusus penyakit pesakit. Sebagai contoh, jika anda mempunyai bengkak, anda perlu mengurangkan pengambilan air; Jika anda mempunyai penurunan dan menghentikan pengeluaran air kencing, sila jangan ambil kerana banyak air s yang anda inginkan; Jika anda pernah mengalami dialisis, sila beri perhatian yang cermat terhadap pengambilan air, dan sebagainya. Jika anda tidak ada apa-apa syarat, anda boleh minum lebih banyak air yang anda boleh.

Selain itu, benar-benar Jumlah pengambilan air anda termasuk air yang anda minum, cecair dalam buah-buahan dan sayur-sayuran, sup, susu dan sebagainya. Yang mengatakan, anda boleh minum air yang cukup walaupun anda dahaga.

Jika anda ingin mengurangkan confinements yang engkau, Sila ambil satu rawatan berkesan untuk memulihkan buah pinggang fungsi, mengeluarkan toksin terapi dan ubat-ubatan Cina, sebagai contoh.

Anda perlu mengambil mengeluarkan toksin terapi pertama untuk membersihkan semua toksin dan bahan buangan di dalam badan, yang boleh membantu anda melindungi buah pinggang dari merosakkan dan menggalakkan buah pinggang untuk mendapatkan semula. Selain itu, persekitaran yang dibersihkan akan keluar untuk Perubatan Cina untuk meningkatkan fungsi renal secara semula jadi.
Selain itu, rawatan semula jadi lain seperti mandian kaki, kitaran terapi, terapi Mampat Panas, terapi perubatan Cina lisan juga boleh mengambil bahagian yang penting dalam memperbaharui fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Berapa banyak air perlu A penyakit buah pinggang pesakit minum di musim panas

Artikel seterusnya:Apa rawatan semulajadi negara boleh menyelamatkan pesakit penyakit ginjal Polycstic

Tag: penyakit buah pinggang kronik air

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat