WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Buah Langsat juga merendahkan tekanan darah tidak penyakitbuah pinggang

2017-12-18 19:48

Buah Langsat juga merendahkan tekanan darah tidak penyakitbuah pinggangBuah Langsat buah biasa di Asia Tenggara dan mempunyai banyak manfaat kesihatan yang termasuk pemutihan dan menguatkan gigi, merendahkan tekanan darah dan menenangkan saluran GI.

Gigi asli yang sihat ejen pemutihan - makan buah-buahan whitens gigi.

Mengurangkan demam - makan buah langsat juga boleh membantu lebih rendah demam disebabkan oleh virus selsema dan flues.

Antioksidan - buah Langsat mengandungi banyak antioksidan yang baik yang merangsang sistem imun kita dan dengan itu membantu untuk mencegah penyakit. Kajian menunjukkan bahawa buah langsat mengandungi banyak antioksidan seperti betik dan pisang.

Kanser - buah Langsat mengandungi agen-agen kimia yang dipanggil limonoids yang sangat penting untuk penyembuhan dan mencegah kanser.

Merangsang sistem imun - Langsat buah-buahan juga membantu meningkatkan sistem imuniti itu menghalang dan memperbaiki kerosakan DNA.

Betacarotene - buah Langsat mengandungi jumlah yang baik betacarotene yang seterusnya membantu dalam menggalakkan kulit yang sihat, tulang, gigi, dan membran mukus.

Menyembuhkan GI saluran Spams dan Gas - Langsat sap pokok buah-buahan telahlama digunakan untuk merawat saluran spams GI, gas, dan sakit usus dan keradangan. Hanya mengambil 1/2 sudu teh s.a.p. yang dan menambahnya ke secawan air mendidih membuat teh baik untuk menenangkan dari GI kesusahan.

Mengandungi - buah Langsat mengandungi besar karbohidrat untuk tenaga, sedikitprotein otot-otot kuat dan untuk mencipta enzim, vitamin B untuk mood yang baikdan keremajaan, kalsium dan fosforus untuk tulang yang kuat, seterika untuk anemia, dan Vitamin C untuk menjaga dari selsema dan flues.

Gigitan dan sengatnya - mengambil menyalak dan menjadikan ia ke dalam serbuk dan kemudian menambah hanya dengan sedikit air sekaligus menjadikan pes... adalah sangat baik untuk merawat gigitan serangga dan sengatnya Luaran.

Merawat ulser - benih buah-buahan boleh dikisar dan kemudian dicampur dengan sedikit air untuk diminum untuk merawat ulser gastrik. Ia adalah jenis pahit jadi Tambah sedikit madu atau beberapa pemanis lain.

Hebat serat - buah Langsat mengandungi banyak serat yang menjadikannya hebatuntuk berkembang lebih banyak bakteria probiotik yang sekali gus meningkatkan sistem imun kita dan penurunan berat badan.

Merendahkan tekanan darah - buah Langsat juga merendahkan tekanan darah dantekanan darah tinggi adalah dunia yang membawa punca penyakit buah pinggang.

Merendahkan kolesterol - Langsat buah-buahan juga merendahkan paras kolesterolyang seterusnya membantu dalam mencegah penyakit kardiovaskular, strok dan juga kanser. Buah Langsat merendahkan kolestrol buruk atau kolesterol LDL dan meningkatkan kolesterol baik atau kolesterol HDL.

Sakit mata - mengambil daun pokok dan membuat teh dan kemudian menggunakannya sebagai mata yang basuh kerja baik untuk merawat sakit mata.

Serangga Repellant - pengeringan kulit-kulit buah-buahan dan kemudian membakar mereka memandu jauhnya nyamuk dan serangga lain tajamnya. Dan kulit-kulit kering sangat wangi dan sekali gus boleh digunakan sebagai Kemenyan yang indah.

Kegunaan kayu - kayu daripada pokok itu sangat sukar dan boleh digunakan untukmembuat perabot dan pembinaan.

Digunakan dalam kosmetik - buah-buahan juga telah digunakan dalam kosmetik sebagai pelembap dan pelunturan dan pemutihan kulit.

Memasak - buah Langsat juga boleh digunakan untuk memasak, membuat tambahan yang bagus untuk ikan dan ayam dan lain-lain hidangan, dan buah-buahan boleh dalam tin untuk penggunaan kemudian.

Dapatan - Langsat buah-buahan seperti buah manggis dan durian boleh kini didapati dalam semua pasaran China dan Asia pasaran seluruh dunia.

Sebelum ini:Boleh makan Rambutan untuk penyakit buah pinggang yang dipinggirkan

Artikel seterusnya:Boleh pesakit penyakit buah pinggang makan Cempedak?

Tag: diet makanan penyakit buah pinggang Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat