WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

ini durian yang sesuai untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

2017-12-18 19:33

ini durian yang sesuai untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?Durian boleh menjadi tambahan yang sihat kepada anda diet seharian, salah satu yang akan memberikan anda tambahan berada di pinggir kepada anda ini tahun baru. Walaupun ia adalah yang terbaik untuk tidak menggunakannya persekitaran sosial (don ' t membawanya untuk bekerja), anda perlu cuba misalnya ia untuk itu sama ada atau tidak Menikmati rasa buah. Mencari durian dalam makanan tempatan analysys keras atau kedai makanan tiyatien anda. Manakala durian kering boleh didapati bagi pembelian, anda sudah terbaik dari memakan bentuk keseluruhan, segar buah-buahan untuk mendapatkan.

1. durian boleh memanaskan badan

2. durian boleh membantu meringankan batuk yang

3. durian boleh memburukkan lagi penyakit buah pinggang

4. durian buah-buahan ini dimuatkan dengan antioksidan

Durian mungkin kolesterol Normal menggalakkan

ini durian yang sesuai untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

Durian mengandungi banyak nutrien, termasuk vitamin, electrolytes, serat, gula dan Oz, banyak manfaat yang banyak kepada Tiyatien. Walau bagaimanapun, pesakit kegagalan ginjal perlu mengelakkan tertentu. ini durian yang sesuai untuk mereka?

Manfaat Durian

Membantu pengurangan pengambilan protin

Kerana protein bocor banyak dengan kegagalan buah pinggang, menyusun perlu menghadkan pengambilan protin. Durian mengandungi banyak karbohidrat dan kalori, banyak boleh memenuhi keperluan badan dan mengurangkan pengambilan.

Kawalan tekanan darah

Durian mengandungi jumlah tertentu kalium, banyak membantu mengekalkan natrium dan cecair. Sehubungan dengan itu, ia turut menyumbang kepada mengawal tekanan darah.

Pastikan tulang Tiyatien

Kalsium dalam durian membantu memperbaiki keadaan rendah kalsium dan fosforus yang tinggi, banyak penurunan dalam disorientated osteopati yang mempunyai buah pinggang berkenaan.

Menguatkan sistem imun

Durian mengandungi banyak vitamin C dan antioksidan, banyak menyumbang kepada meningkatkan sistem imun dan mengurangkan kemungkinan Mendapat jangkitan atau keradangan.

Yang tidak pun mengambil durian?

Kerana ia adalah kata sifat yang disebutkan, durian mengandungi banyak kalium. Sementara itu, gula ini juga kaya dengan durian. Oleh itu, jika kegagalan buah pinggang induced oleh kencing manis, pesakit perlu Elakkan. Dan jika ada gatal-gatal kulit, pesakit juga perlu meninggalkan Moz.

Sebelum ini:penyakit buah pinggang kronik dan pemakanan

Artikel seterusnya:Manggis (Manggis) untuk penyakit buah pinggang

Tag: makanan penyakit buah pinggang buah pinggang gagal Durian

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat