WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Peringkat 3 buah pinggang penyakit pesakit dengan air kencing Foamy saya boleh makan telur

2018-08-31 09:27

Peringkat 3 buah pinggang penyakit pesakit dengan air kencing Foamy saya boleh makan telurSaya pesakit penyakit buah pinggang peringkat 3 dengan foamy air kencing saya boleh makan telur? Sebenarnya, air kencing foamy bermakna protein dalam air kencing, ia adalah disebabkan oleh gangguan buah pinggang. Anda tahu, telur mengandungi banyak khasiat, terutamanya protein. Jadi pakar mengesyorkan anda untuk makan telur yang sedikit tetapi tidak terlalu banyak, had keseluruhan telur 2 seminggu, menggunakan pengganti telur atau putih sahaja.

Dalam satu kata, bagi orang-orang yang tidak mengambil dialisis, mereka perlu mengawal pengambilan protin, supaya mereka tidak perlu makan terlalu banyak telur. Tetapi bagi orang-orang yang menjalani dialisis, mereka harus menambah protein sesetengah makanan mereka, iaitu mereka boleh makan telur seperti sebelum dan perlu tidak perlu bimbang tentang protein tambahan akan mencederakan buah pinggang. Ini kerana, dialisis akan mengeluarkan bahan protein tambahan daripada badan.

Orang yang berlainan mempunyai keadaan penyakit yang berbeza, jadi anda perlu membuat diet pelan mengikut keadaan anda sendiri. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam membuat pelan diet, anda boleh rujuk doktor kami dalam talian secara langsung, mereka akan membalas anda secepat mungkin.

Diet memainkan peranan penting dalam merawat penyakit buah pinggang, tetapi titik penting untuk menyelesaikan masalah buah pinggang adalah untuk mencari rawatan yang betul dan mengambil ia tepat pada masanya, terutamanya bagi orang-orang yang berada di peringkat 3 penyakit buah pinggang kronik. Seperti yang kita semua tahu, tanpa kawalan yang baik, penyakit buah pinggang peringkat 4 akan jatuh ke dalam akhir peringkat penyakit, itulah Uremia dengan cepat. Jadi beri perhatian kepadanya.

Sebelum ini:Diet Tips dan makanan khusus untuk pesakit penyakit ginjal Chornic

Artikel seterusnya:Boleh pesakit penyakit buah pinggang makan pasli

Tag: telur Penyakit buah pinggang peringkat 3

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat