WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 8.2 bagaimana buruk ia akan jika pesakit Adakah tidak mengambil dialisis

2018-08-15 17:40

Jika pesakit creatinine 8.2, dia telah berkembang menjadi penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) dengan kehilangan kebanyakan fungsi buah pinggang. Pada peringkat ini, buah pinggang tidak dapat bekerja dengan secukupnya dan terapi gantian ginjal seperti dialisis menjadi perlu. Walau bagaimanapun, jika pesakit tidak mahu mengambil terapi ini, bagaimana buruk adalah hasil?

Doktor buah pinggang kami boleh didapati dalam talian untuk memberikan anda nasihat profesional dan bebas. Klik di sini untuk bersembang dengan mereka secara langsung atau membaca untuk mengetahui maklumat yang lebih berguna.

Apabila pesakit creatinine 8.2 tanpa dialisis, dia akan mengalami gejala-gejala teruk atau komplikasi dan akan mati tidak lama lagi dalam tempoh beberapa hari atau minggu, bergantung kepada ««Bimbing baki buah pinggang berfungsi. Terima kasih kepada kemajuan berterusan teknologi perubatan moden, nephrologists terkenal negara mempunyai alternatif yang maju untuk dialisis creatinine adalah 8.2. Pilihan meluas dikenali sebagai Micro-Cina perubatan Osmotherapy.

Berbeza daripada terapi gejala dialisis, mikro-Cina perubatan Osmotherapy adalah satu pendekatan yang holistik dengan tujuan merawat penyakit buah pinggang dari punca oleh pembersihan darah dan menghilangkan bahan-bahan berbahaya, melindungi dan mempromosikan baki keupayaan buah pinggang, meningkatkan kekebalan dan mengawal keseluruhan sistem imun. Preskripsi ubat-ubatan tertentu hanya akan diberikan atas dasar untuk diagnosis tepat keadaan unik penyakit pesakit.

Sebelum ini:Apakah rawatan dialisis alternatif untuk merawat kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Roti gandum keseluruhan adalah baik bagi pesakit penyakit buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat