WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Apakah rawatan dialisis alternatif untuk merawat kegagalan buah pinggang

2018-08-15 17:28

Apakah alternatif rawatan dialisis untuk merawat kegagalan buah pinggang? Dialisis bukan satu-satunya pilihan pada hari-hari kami untuk merawat kegagalan buah pinggang, ada beberapa rawatan alternatif yang lain itu boleh digunakan untuk merawat kegagalan buah pinggang. Marilah kita telah lihat bersama-sama.

Perubatan tradisional Cina

Setakat ini, kami telah membangunkan rawatan holistik berdasarkan perubatan tradisional Cina. Ia termasuk Perubatan Cina tradisional lisan (Maikang komposisi) dan aplikasi luaran seperti mikro-Cina ubat Osmotherapy, ubat mandian, Mandian kaki, terapi Wap, terapi pencemaran darah dan Enema herba Cina, dan lain-lain.

Mengambil Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai contoh. Kita memilih herba Cina dan mereka Super halus berkecai. Dengan peranti osmosis dan penetrant cecair, ramuan yang berkesan boleh menembusi ke dalam luka-luka buah pinggang secara langsung. Bahan-bahan ini mempunyai fungsi mengembangkan saluran darah, melawan radang dan merendah-rendahkan extracellular matrixes, meningkatkan peredaran darah keseluruhan. Kemudian, buah pinggang boleh mendapatkan cukup jumlah darah dan oksigen untuk berfungsi dengan baik.

Terapi sel stem

Terapi sel stem adalah rawatan yang lebih maju untuk pesakit penyakit ginjal. Sel stem adalah sel-sel asal yang biologi sel-sel undifferentiated. Apabila mereka dihantar ke dalam badan kita, mereka boleh membahagikan kepada banyak sel-sel lain yang berfungsi. Bagi pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang, kita pilih mesenchymal sel stem dan simpankan sel stem darah. Sel-sel ini akan masukkan ke dalam tubuh pesakit melalui pemakanan infusi. Kemudian, stem sel-sel boleh membantu Janakan semula dan memperbaiki kerosakan tisu buah pinggang, jadi tinggal fungsi buah pinggang adalah dilindungi dan diperbaiki.

Menggabungkan perubatan tradisional Cina dan terapi sel Stem bersama-sama, mereka boleh merawat kegagalan buah pinggang dari puncanya, jika pesakit boleh mendapatkan rawatan tersebut tepat pada masanya, mereka boleh mendapatkan peluang untuk hidup seperti orang biasa. Sekurang-kurangnya, mereka boleh hidup kehidupan yang bermutu tanpa dialisis atau pemindahan buah pinggang.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut tentang rawatan alternatif tersebut dialisis atau ingin mendapatkan anda kegagalan buah pinggang di bawah kawalan baik anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Sekiranya buah pinggang penyakit pesakit minum 8 gelas air jika GFR mereka 63

Artikel seterusnya:Kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 8.2 bagaimana buruk ia akan jika pesakit Adakah tidak mengambil dialisis

Tag:

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat