WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Boleh pesakit penyakit buah pinggang peringkat 3 dengan air kencing Foamy makan telur

2018-08-01 16:40

Boleh pesakit penyakit buah pinggang peringkat 3 dengan air kencing Foamy makan telurBoleh pesakit penyakit buah pinggang peringkat 3 dengan air kencing foamy makan telur? Sebenarnya, air kencing foamy bermakna protein dalam air kencing, ia adalah disebabkan oleh gangguan buah pinggang. Anda tahu, telur mengandungi banyak khasiat, terutamanya protein. Jadi pakar mengesyorkan anda untuk makan telur yang sedikit tetapi tidak terlalu banyak, had keseluruhan telur 2 seminggu, menggunakan pengganti telur atau putih sahaja.

Malah, bagi pesakit penyakit ginjal yang tidak mengambil dialisis, mereka perlu mengawal pengambilan protin, supaya mereka tidak perlu makan terlalu banyak telur. Tetapi bagi orang-orang yang menjalani dialisis, mereka harus menambah protein sesetengah makanan mereka, iaitu mereka boleh makan telur seperti sebelum dan perlu tidak perlu bimbang tentang protein tambahan akan mencederakan buah pinggang. Ini kerana, dialisis akan mengeluarkan bahan protein tambahan daripada badan.

Orang yang berlainan mempunyai keadaan penyakit yang berbeza, jadi anda perlu membuat diet pelan mengikut keadaan anda sendiri. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam membuat pelan diet, anda boleh meninggalkan mesej kepada kami, kami akan membalas anda secepat mungkin.

Diet memainkan peranan penting dalam merawat penyakit buah pinggang, tetapi titik penting untuk menyelesaikan masalah buah pinggang adalah untuk mencari rawatan yang betul dan mengambil ia tepat pada masanya, terutamanya bagi orang-orang yang berada di peringkat 3 penyakit buah pinggang kronik. Seperti yang kita semua tahu, tanpa kawalan yang baik, penyakit buah pinggang peringkat 3 akan jatuh ke dalam akhir peringkat penyakit, itulah Uremia dengan cepat. Jadi beri perhatian kepadanya.

Jika anda mempunyai soalan lain tentang penyakit buah pinggang kronik tahap 3 atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat ia, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Sekiranya pesakit penyakit buah pinggang dengan GFR 63 minum 8 gelas air

Artikel seterusnya:Sekiranya buah pinggang penyakit pesakit minum 8 gelas air jika GFR mereka 63

Tag: Penyakit buah pinggang peringkat 3

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat