WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Diet nefropati diabetes >

Bagaimana pesakit penyakit ginjal kencing manis boleh mengelakkan gula pada hari Valentine

2018-03-19 11:42

Bagaimana pesakit penyakit ginjal kencing manis boleh mengelakkan gula pada hari ValentineBagaimana pesakit penyakit buah pinggang kronik dan kencing manis boleh mengelakkan gula pada hari Valentine

Cuti peristiwa yang menekankan pemberian gula-gula seperti hari Valentine boleh jadi sukar untuk penyakit buah pinggang kronik, dialisis dan pesakit kencing manis yang Elakkan memakan gula-gula untuk mengelakkan pancang fosforus dan gula dalam darah. Di American Association of klinikal Endocrinologists (AACE) menasihatkan untuk mudah "go gula-gula sempena hari memperingati Kekasih. "

Bukan gula-gula, AACE mengesyorkan pakej kecil berisi buatan tangan untuk pesakit kencing manis kerana coklat, mereka berkata, dimetabolismakan lebih perlahan dari lain-lain jenis gula-gula dan akan meningkatkan kadar gula darah dengan cepat. Dalam kes lain, pesakit kencing manis harus hendaklah berhati-hati dan memilih untuk gula-gula rendah karbohidrat. Beberapa kilang gula-gula telah rendah karbohidrat versi popular Hadiah Valentine's Day. Namun, ia adalah satu idea yang baik untuk menghadkan saiz bahagian gula-gula ini. Walaupun banyak dilabelkan "sugar-free," mereka mempunyai kalori yang memberi kesan kepada tahap gula dalam darah dengan cara berbeza.

Seperti banyak makanan Diet buah pinggang, gula-gula beberapa akan okay dalam jumlah yang terhad dan kekerapan. Pembekal dialisis utama, rakan-rakan Kesihatan Davita, menyenaraikan wafer coklat Bar gula-gula dan coklat yang dilindungi peppermints sebagai gula-gula yang boleh dimakan oleh pesakit-pesakit kronik buah pinggang Disease(CKD) (termasuk dialisis) dalam jumlah yang terhad.

Selain daripada gula, bahan-bahan yang boleh menyebabkan tahap gula dalam darah untuk bangun dan fosforus untuk boleh mengetuk keseimbangan dengan cepat termasuk kentang, nasi putih dan tepung putih. Ambil perhatian bahawa makanan pencuci mulut yang mengandungi tepung gandum putih, buah-buahan kering Andainya, madu, Sirap jagung dan agave madu tidak sedap dan memuaskan bagi penghidap penyakit kencing manis atau kronik buah pinggang Disease(CKD).

Secara keseluruhan, anda boleh menimbang yang agak nontraditional dan memutuskan untuk memasak dan bukannya menawar atau berkongsi kotak gula-gula. Dengan cara ini anda boleh yakin untuk bergaul dengan hidangan yang memenuhi sekatan makanan orang-orang dengan penyakit buah pinggang serta penyakit kencing manis. Jangan lupa untuk meminta Newsletter percuma bulanan kami supaya anda tidak ketinggalan sebarang disesuaikan berita & maklumat. Juga, memilih kad Valentine's Day kesedaran buah pinggang 2-Laman yang murah untuk orang yang istimewa dalam hidup anda. "Ah saya! cinta tidak boleh diubati oleh herba. "-Ovid.

Sebelum ini:Baik dan buruk makanan untuk rangsangan tenaga daripada buah pinggang dan pesakit kencing manis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengatur Diet untuk pesakit kencing manis Nephropathy

Tag: penyakit kencing manis buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat