WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefritis > Diet Nefritis >

Nefritis kronik perlu memberi perhatian kepada tabiat pemakanan

2017-12-15 22:56

Nefritis kronik perlu memberi perhatian kepada tabiat pemakananTerdapat banyak kaedah rawatan Nefritis kronik, rawatan pesakit harus memberi perhatian kepada penjagaan yang betul. Diet Nefritis kronik adalah sesungguhnya rawatan Nefritis perlu memberi perhatian kepada aspek-aspek. Apa perlu makanan kronik Nefritis perasan? Memahami Apakah pesakit makan penyakit buah pinggang yangbaik untuk pemulihan fizikal yang lebih baik.

Kira-kira kronik Nefritis diet perlu memberi perhatian kepada apa yang kita mahu untuk mengosongkan rawatan nephropathy sangat serius, ramai orang tahu Nefritisyang membahayakan, maka rawatan Nefritis mesti berhati-hati. Diet kegagalan buah pinggang kronik perlu memberi perhatian kepada perkara-perkara berikut:

pengambilan mencukupi 1, haba

Dalam mengehadkan pengambilan protin, untuk mengelakkan pengambilan kalori tidak mencukupi, anda boleh makan lebih banyak kalori dan makanan protein yang rendah bagi menampung. Minyak sayur-sayuran (seperti kacang soya, minyak kacang tanah), rendah protein kanji (seperti: Elizabeth, whiting, lotus root kanji,) dan gula(seperti gula, madu, Halia, gula, gula buah-buahan), mereka pengambilan kalori setiap hari bagi setiap kilogram berat badan 30 ~ 40 kcal.

2, pengambilan protein berkualiti tinggi

Pesakit yang menghidapi kegagalan buah pinggang, perlu menghadkan pengambilan protin, bagi mengurangkan beban pada buah pinggang, tetapi jika anda makankurang, penggunaan otot dan organ-organ visceral badan, jadi perlu tepat dan mencukupi "kuantiti" dan "kualiti" protein. Pengambilan protin perlu dikawal pada 0.6 gram setiap kilogram berat badan, seperti berat 50 kg, pengambilan protein harian perlu dikawal kira-kira 30 gram.

Di atas adalah mengenai diet Nefritis kronik perlu memberi perhatian kepada pengenalan apa, nephropathy pesakit makan apa semua orang jelas! Sakit buah pinggangterbaik di negara ini untuk berkhidmat kepada anda! Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai perkara di atas, rujuk hospital yang berdekatan. Jika komputer anda tidak mudah anda juga boleh mencari khidmat pelanggan dalam talian hospital bersesuaian, bertanya soalan, untuk memahami keadaan mereka secepat mungkin selepas rawatan pemulihan.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Penjagaan pemakanan untuk pesakit yang kronik Nefritis

Tag: diet makanan Nefritis diet Nefritis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat