WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefritis > Diet Nefritis >

Buah-buahan apa yang pesakit dengan Nefritis kronik boleh makan?

2017-12-21 19:52

Buah-buahan apa yang pesakit dengan Nefritis kronik boleh makan?Buah-buahan mempunyai banyak vitamin, unsur surih dan beberapa bahan-bahan ubat-ubatan. Bukan sahaja makan lebih buah-buahan boleh menyokong banyak nutrien kepada badan kita dan mempunyai fungsi-fungsi terapi rawatan dan menormalkan pencegahan. Tetapi juga rasa buah-buahan yang lazat dan ramai orang suka. Tetapi. Ke arah untuk pesakit yang kronik Nefritis tidak semua buah-buahan baik untukbadan anda. Jadi buah-buahan Apakah boleh pesakit Makan? Pada perkara-perkara berikut, kami akan menerangkan ia.

1. pisang. Pisang termasuk kanji, pectin, vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E dan nutrien lain. Ia adalah baik untuk badan kita.

2. Apple. Apple termasuk asid malic, vitamin A, B, C dan lebih 10 nutrien lain. Selalunya makan apple adalah baik untuk halophilic terlalu banyak pesakit dengan tekanan darah tinggi.

3. tembikai. Tembikai mempunyai fungsi yang baik untuk rawatan tekanan darah tinggi.

4. nenas: Nanas termasuk enzim proteolytic untuk mengubati edema dan rheumatoid. Selalunya makan nenas boleh kuat hydrolisis berserabut protein dalam badan.

5. tangerine. Tangerine termasuk banyak vitamin C, glukos dan lebih 10 nutrien lain.Ke arah untuk hepatitis Kronik disebabkan oleh Nefritis yang kronik. Tangerine boleh meningkatkan fungsi detoxify. mempercepatkan transformasi kolesterol, mencegah pengerasan of the arteri.

6. astringen. Ia mempunyai banyak jenis dan termasuk nutrien lebih daripada sepuluh. Astringen boleh rawatan tekanan darah tinggi, buasir, pendarahan, pengerasan ofthe arteri dan menjadi perhatian oleh orang-orang.

7. hawthorn. Ia boleh dilate saluran darah, tekanan darah rendah dan merendahkankolesterol.

8. muskmelon. Ia mempunyai fungsi pembersihan hati. menyegarkan perut. Alih Keluar turgor.

9. segar plum. Ia termasuk asid malic, asid succinic dan mempunyai fungsi seperti. tidur dan membersihkan hati.

10. chufa. Ia termasuk protin kasar, kalsium, fosforus, besi, vitamin C dan nutrien lain. Officinal chufa mempunyai fungsi seperti baik dan mengurangkan kahak.

Sebelum ini:Penjagaan pemakanan untuk pesakit yang kronik Nefritis

Artikel seterusnya:Apakah keperluan pemakanan Nefritis yang kronik?

Tag: Nefritis buah-buahan Makan kronik Nefritis Nefritis makan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat