WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Diet Gagal Ginjal >

Akan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat 4 minum jus buah-buahan

2018-10-02 09:21

Akan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat 4 minum jus buah-buahanSeperti yang kita tahu, pesakit kegagalan buah pinggang peringkat 4 harus mengikuti prinsip diet (garam yang rendah, rendah lemak, rendah protein, rendah-fosforus, kalium rendah dan tinggi sayur-sayuran dan buah-buahan), tetapi akan pesakit-pesakit kegagalan buah-pinggang 4 peringkat minum jus buah-buahan?

Lazimnya bercakap, sama ada pesakit boleh minum jus buah-buahan adalah berdasarkan bukan sahaja keadaan penyakit pesakit, tetapi juga jenis-jenis buah-buahan.

Dalam situasi kegagalan buah pinggang 4 peringkat ini, pesakit akan mempunyai begitu banyak ketidakselesaan kerana buah pinggang tidak boleh benar-benar tahan fungsinya menapis darah, membuang toksin dan bahan buangan, simpan baki elektrolit, dan sebagainya. Supaya, pesakit perlu mengambil diet yang betul, gaya hidup sihat dan rawatan yang berkesan.

Jika pesakit yang menderita dari penyakit edema, Silah hadkan pengambilan jus buah-buahan. Malah, pesakit boleh minum seberapa banyak air yang mereka ingini, jumlah pengambilan air termasuk waster, jus, cecair dalam makanan dan sebagainya. Jadi, pesakit boleh minum jus buah-buahan yang sederhana.

Jika pesakit mempunyai tahap kalium tinggi serum, jus buah-buahan yang mengandungi pisang, PIR, orange dan sebagainya yang kaya dengan kalium mesti ditolak. Apa yang anda perlu tahu adalah bahawa tahap kalium yang tinggi dalam darah akan membawa kepada masalah jantung, malah meningkat risiko kematian.

Oleh itu, jika anda tidak boleh mengesahkan bahawa makanan adalah berbahaya bagi pesakit kegagalan buah-pinggang 4 peringkat, sila menganggapnya sebagai barang-barang yang haram.

Selain itu, jika anda boleh mengambil rawatan semulajadi seperti mengeluarkan toksin terapi, perubatan Cina, kaki mandian dan lain-lain untuk membaiki buah pinggang berpenyakit dan memperbaiki fungsi buah pinggang dengan selamat dan berkesan, anda boleh mengambil lebih banyak makanan yang anda suka.

Sebelum ini:Apakah buah yang baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Keju adalah baik bagi saya keadaan kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang peringkat 4 Jus

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat