WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Diet Gagal Ginjal >

Apakah buah yang baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

2018-09-12 09:50

Apakah buah yang baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggangSeperti yang kita semua tahu, buah-buahan adalah baik untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang. Tetapi tidak semua buah-buahan yang bermanfaat kepada keadaan berbeza penyakit pesakit. Di sini saya akan Senaraikan beberapa buah-buahan yang less untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang.

1. wangi PIR

Ia boleh menggalakkan penghasilan bendalir dan menyuburkan paru-paru, menghentikan batuk kahak dan haba purging kebakaran. Untuk pesakit buah pinggang, ia boleh melindungi buah pinggang, tetapi pesakit yang menghidapi cirit-birit boleh membawanya.

2. coklat tua

Ia adalah buah-buahan untuk buah pinggang, boleh tonify buah pinggang, menyuburkan hidup dan kukuh di bahagian pinggang. Ia adalah cukup sesuai untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang lemah dan sakit pinggang.

3. Strawberi

Strawberi dipanggil pil vitamin yang hidup, kerana terdapat banyak faktor yang aktif di dalamnya. Ia mempunyai penjagaan kesihatan yang besar untuk buah pinggang kita. Di samping itu, ia juga mempunyai banyak khasiat yang sangat baik dan boleh meningkatkan sistem imun.

4. cherry

Cherry adalah kaya dengan besi, yang boleh memperkayakan darah dan mengurangkan kesakitan haid bagi wanita. Bagi lelaki, ia boleh melindungi buah pinggang mereka, sampai ke buah pinggang dan menyuburkan Yin.

Sebelum ini:Sekiranya pesakit-pesakit dialisis menghadkan pengambilan Protein

Artikel seterusnya:Akan pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat 4 minum jus buah-buahan

Tag: kegagalan buah pinggang buah-buahan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat