WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Diet Gagal Ginjal >

Apakah keperluan Diet buah pinggang kegagalan pesakit

2018-09-09 09:25

Apakah keperluan Diet buah pinggang kegagalan pesakitSeperti yang kita semua tahu, pesakit kegagalan ginjal perlu mengambil diet yang dikawal secara terhad untuk memperlahankan perkembangan kegagalan buah pinggang dan mengurangkan gejala-gejala. Tetapi, Tahukah anda yang jelas Apakah keperluan diet pesakit kegagalan buah pinggang?

Kelaziman, para pesakit yang berbeza akan mempunyai diet yang berbeza kerana keadaan penyakit yang pelbagai. Jadi, sila Jangan membuat keputusan tanpa cadangan doktor buah pinggang. Di sini saya akan tunjukkan anda beberapa maklumat umum tentang Diet.

1. rendah garam. Bagi kegagalan buah pinggang pesakit, pengambilan garam banyak akan membawa kepada lebih banyak natrium yang berkumpul di dalam badan, yang akan menyebabkan tekanan darah tinggi.

2. rendah lemak. Jika kegagalan buah pinggang mengambil lebih banyak fakta, mereka akan mempunyai masalah dengan darah, dan kemudian, buah pinggang akan menjadi lebih teruk.

3. lebih banyak sayur-sayuran dan buah-buahan. Ia adalah baik untuk pesakit.

Apa yang lebih, makanan yang mengandungi kaya dengan fosforus dan kalium, air akan dihadkan mengikut keadaan penyakit pesakit. Selain itu, diet yang tidak dapat menggantikan rawatan untuk merawat buah pinggang rosak. Justeru, pesakit perlu mengambil satu rawatan yang berkesan untuk mendapatkan semula di buah pinggang.

Sebelum ini:Mengapa pesakit kegagalan buah pinggang perlu mengelakkan makanan yang kalium tinggi

Artikel seterusnya:Sekiranya pesakit-pesakit dialisis menghadkan pengambilan Protein

Tag: kegagalan buah pinggang diet

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat