WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Sepuluh remedi rumah untuk penyakit buah pinggang dengan tahap tinggi Creatinine

2018-07-26 16:59

Sepuluh remedi rumah untuk penyakit buah pinggang dengan tahap tinggi CreatininePesakit akan tertanya-tanya remedi rumah untuk penyakit buah pinggang dengan tahap creatinine tinggi, dan di sini kami harap maklumat berikut boleh membantu anda mengawal creatinine peringkat dan sebelum dirawat oleh rawatan yang cekap yang boleh merawat penyakit buah pinggang dari dalam akar.

1. makan makanan yang baik untuk buah pinggang seperti kubis, lobak merah, salad, Bawang besar, cranberries, kecambah, makanan Berserat tinggi dan sebagainya.

2. minum air sebanyak yang mungkin, peringkat tinggi creatinine boleh diturunkan oleh kencing.

3. minum jus kranberi kerana ianya membantu dalam rawatan UTI.

4. Aloe Vera jus juga boleh meningkatkan fungsi buah pinggang, Selain itu, ia boleh mengawal tekanan darah dan gula dalam darah.

5. mengawal pengambilan protein. Protin berkualiti tinggi seperti susu, telur, daging tanpa lemak, ayam dan ikan adalah lebih baik. Daging merah, kafein, makanan yang kaya mengandungi tepung dan gula perlu dielakkan oleh pesakit-pesakit dengan creatinine tinggi.

6. bulan teh mengandungi banyak mineral yang boleh membantu pesakit-pesakit yang menghapuskan toksin. Jadi minum lebih banyak melukakan hati teh boleh rendahkan creatinine tinggi sedikit.

7. ginseng boleh memainkan peranan dalam mengurangkan tahap creatinine tinggi.

8. melakukan ujian darah berkala dan kerap bersenam.

9. berputus asa alkohol dan rokok.

10. Osmotherapy perubatan mikro-Cina: Rawatan ini adalah berdasarkan ubat-ubatan herba Cina. Hal ini berbeza daripada ubat-ubatan oral, untuk mengelakkan kerosakan saluran gastrousus dan mempertingkatkan keberkesanan ubat-ubatan herba Cina. Osmotherapy perubatan mikro-Cina digunakan luar negara pula, jadi pesakit hanya perlu berbaring di tempat tidur untuk mengambil rawatan ini. Orang berkata ia hanya suka Urutan, sangat selesa. Setelah keadaan stabil, pesakit boleh melakukan rawatan ini di rumah dengan diri mereka sendiri untuk menyatukan kesan penyembuhan.

Di atas adalah cara biasa yang akan membantu untuk mengurangkan tahap tinggi creatinine dalam penyakit buah pinggang, tetapi mereka tidak dapat menyelesaikan masalah buah pinggang dari puncanya. Jadi titik penting untuk merawat penyakit buah pinggang adalah untuk mencari rawatan yang betul tepat pada masanya. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Kenapa tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengurangkan masa dialisis dalam merawat kegagalan buah pinggang

Tag: Tahap tinggi Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat