WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Kenapa tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisis

2018-07-26 16:57

Kenapa tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisisKenapa tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisis? Malah, kebanyakan pesakit kegagalan buah pinggang akan menghadapi masalah seperti ini, tekanan darah atau tahap creatinine terus tinggi selepas dialisis, tetapi segelintir daripada mereka mengetahui sebab-sebab.

Kenapa tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisis?

Sebab-sebab mengapa tekanan darah tinggi terus tinggi boleh pelbagai, seperti:

1. peningkatan darah kelantangan

2. peningkatan rembesan renin dan angiotensin

3. penggunaan erythropoietin(EPO)

4. penjanaan bahan-bahan vasoactive

Jadi sebaik sahaja anda mendapat tekanan darah tinggi selepas dialisis, anda akan lebih baik Beritahu doktor anda dengan segera itulah yang membantu untuk rawatan penyakit anda.

Tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisis untuk mendapat rawatan?

Satu cara yang umum adalah untuk mengetahui punca asas ia dan melakukan beberapa langkah-langkah yang sesuai dengan bantuan doktor anda, satu lagi adalah untuk mencari sesetengah terapi alternatif dialisis, ia boleh membantu anda hidup lebih bahagia tanpa dialisis. Di sini saya mengesyorkan mikro-Cina perubatan Osmotherapy kepada anda, yang merupakan kombinasi Perubatan Cina dan perubatan Barat. Dengan bantuan terapi ini, tekanan darah tinggi dan lain-lain gejala boleh dikawal dengan fungsi buah pinggang yang bertambah baik.

Sebelum ini:Menamatkan peringkat penyakit pesakit turun dialisis?

Artikel seterusnya:Sepuluh remedi rumah untuk penyakit buah pinggang dengan tahap tinggi Creatinine

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat