WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Menamatkan peringkat penyakit pesakit turun dialisis?

2018-07-26 16:54

Menamatkan peringkat penyakit pesakit turun dialisis?Adakah terdapat apa-apa cara boleh membantu pesakit penyakit buah pinggang peringkat turun dialisis akhir? Ia adalah diketahui bahawa kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir akan mengambil dialisis untuk memanjangkan jangka hayat mereka, tetapi selepas satu tempoh, mereka sanggup keluar darinya. Kerana mereka ingin mendapatkan rawatan yang lebih baik dan kualiti hidup.

Terdapat hanya beberapa pengenalan umum tentang cara semula jadi untuk merawat penyakit buah pinggang peringkat akhir dan membantu pesakit luar dialisis.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina

Ianya juga dikenali sebagai terapi Mampat Panas, itulah pilihan yang baik rawatan semula jadi untuk pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir dialisis. Terapi ini boleh berfungsi untuk melindungi fungsi buah pinggang sisa daripada penurunan selanjutnya, peredaran darah, membaiki kemerosotan buah pinggang dan meningkatkan fungsi renal sisa. Dengan bantuan rawatan ini, pesakit yang mengalami dialisis boleh mendapatkan peluang untuk mengurangkan masa itu dan mungkin mereka boleh keluar dari dialisis secara beransur-ansur.

Terapi pencemaran darah

Sebagai rawatan yang sistematik, terapi pencemaran darah melibatkan banyak rawatan yang lebih maju seperti Purificationtechniques darah, ubat-ubatan herba lisan, kitaran terapi, enema, moxibustion, terapi mandian penuh, dan sebagainya. Berdasarkan satu diagnosis yang tepat, kaedah-kaedah tertentu akan dipilih untuk membentuk rancangan rawatan yang terbaik.

Harap maklumat di atas mengenai rawatan penyakit buah pinggang peringkat akhir boleh membantu. Jika anda ingin membebaskan diri dari dialisis atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis

Artikel seterusnya:Kenapa tekanan darah sentiasa tinggi selepas dialisis

Tag: Mulakan dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat