WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk merawat pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis

2018-07-24 02:48

Bagaimana untuk merawat pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisisBagaimana untuk merawat pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis? Mungkin anda sudah perhatikan pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis, dan anda ingin tahu sebab dan rawatan untuk meningkatkan pengeluaran air kencing. Di sini kami akan membantu pesakit-pesakit dialisis yang mencari jawapannya.

Mengapa pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis?

Apabila buah pinggang gagal untuk menghapuskan bahan buangan dan cecair yang berlebihan keluar dari badan, dialisis boleh menggantikan buah-pinggang untuk menjayakan usaha ini. Dialisis sendiri membantu pesakit yang melepaskan air, selepas air dibuang dari badan, maka ia bukanlah sukar untuk menjelaskan mengapa berlaku pengeluaran air kencing berkurangan. Selain itu, dialisis boleh mengurangkan aliran darah buah pinggang, yang merupakan satu lagi sebab untuk pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis. Walaupun dialisis boleh membantu pesakit-pesakit yang menyingkirkan bahan buangan dan cecair yang berlebihan, ia tidak mampu untuk membaiki kerosakan buah pinggang. Jadi selepas jangka masa panjang mengambil dialisis, tidak ada sebarang syak yang kurang dan kurang fungsi buah pinggang akan ditinggalkan. Dengan kemerosotan fungsi buah pinggang, pengeluaran air kencing akan menjadi kurang dan kurang.

Kemudian bagaimana untuk merawat pengeluaran air kencing berkurangan selepas dialisis?

Jelas sekali, meningkatkan pengambilan air adalah tidak praktik kerana fungsi buah pinggang berkurangan. Berapa banyak Adakah anda tahu mengenai The pengambilan air untuk pesakit-pesakit dialisis?

Lazimnya bercakap, fungsi buah pinggang akan hilang sepenuhnya selepas pesakit dialisis telah dialisis selama lebih daripada 6 bulan, iaitu, pesakit mempunyai air kencing tiada pada masa itu. Pakar-pakar percaya bahawa cara terbaik untuk meningkatkan pengeluaran air kencing adalah untuk meningkatkan fungsi buah pinggang. Air kencing berdiri bagi harapan, selagi pesakit masih mempunyai beberapa fungsi buah pinggang yang tertentu, ianya dapat meningkatkan fungsi buah pinggang melalui membaiki kerosakan buah pinggang oleh ubat-ubatan herba Cina. Terdapat ubat-ubatan barat tidak boleh melakukan ini, manakala bahan-bahan aktif ubat-ubatan herba Cina boleh mengembangkan saluran darah, anti radang, anti pembekuan, kemusnahan, peredaran darah, membuang saluran darah, menyediakan Pemakanan untuk rosak buah pinggang dan mempromosikan Replikasi DNA tisu-tisu yang rosak. Selagi fungsi buah pinggang boleh dipertingkatkan, pengeluaran air kencing akan ditingkatkan dan dialisis boleh akan mendapat membuangnya. Pakar-pakar memberi amaran kepada pesakit-pesakit dialisis bahawa selagi mereka masih mempunyai beberapa air kencing yang tertentu, pemindahan ginjal tidak mungkin pilihan terakhir. Dan kita akan dapat di sini melawan penyakit itu bersama-sama dengan anda.

Sebelum ini:Mengapa dialisis boleh menyebabkan sawan

Artikel seterusnya:Menamatkan peringkat penyakit pesakit turun dialisis?

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat