WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk menurunkan tinggi Creatinine dalam pesakit-pesakit dialisis

2018-06-22 14:40

Bagaimana untuk menurunkan tinggi Creatinine dalam pesakit-pesakit dialisisTahap tinggi creatinine adalah tanda yang biasa bagi penyakit buah pinggang. dalam urusan memanjangkan, pesakit mendapati creatinine mereka meningkat dengan lebih cepat selepas dialisis dan mereka perlu menjalani rawatan dialisis lebih kerap. Masalah ini telah dikelirukan pesakit untuk masa yang lama. Jangan bimbang, perkara-perkara berikut mungkin memberi anda beberapa cadangan.

1. perubatan herba Cina membantu meningkatkan peredaran darah, yang membekalkan buah pinggang rosak sel-sel dan tisu dengan lebih banyak darah dan oksigen serta meningkatkan keupayaan diri mengubati mereka. Herba untuk penyakit buah pinggang adalah berbeza dari seorang ke seorang.

2.Water.Dialysis pesakit dengan tahap tinggi creatinine harus memberi lebih perhatian kepada pengambilan air serta jika ada tiada pengaliran keluar air kencing atau air kencing berkurangan. Pada masa ini, kami nasihatkan anda pengambilan cecair terutama air kelapa yang membantu dalam penyembuhan buah pinggang bermasalah dengan mengalih keluar buangan berlebihan dan toksin dari badan boleh ditingkatkan dalam kehidupan seharian anda.

Walau bagaimanapun, diet hanya boleh membantu anda melambatkan perkembangan tahap tinggi creatinine dalam pesakit dialisis dan ia tidak boleh mengurangkan tahap creatinine dari akar. Jadi pesakit perlu Cari lain terapi semula jadi dalam mengurangkan tahap creatinine secara berkesan. Mikro – Osmotherapy Perubatan Cina adalah terapi yang selamat.

Sebelum ini:Tahap tinggi Creatinine boleh tanpa dialisis

Artikel seterusnya:Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine tinggi memerlukan dialisis

Tag: Tinggi Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat