WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Tahap tinggi Creatinine boleh tanpa dialisis

2018-06-20 14:25

Tahap tinggi Creatinine boleh tanpa dialisisAras tinggi creatinine adalah tanda-tanda yang biasa bagi Disease.Dialysis buah pinggang adalah rawatan biasa untuk menurunkan paras tinggi creatinine, terutamanya peringkat creatinine adalah lebih tinggi daripada 5mg/dl. Boleh dialisis mengurangkan tahap creatinine? Berikut adalah beberapa soalan yang paling kerap ditanya untuk creatinine tinggi dan dialisis untuk maklumat anda.

Creatinine adalah hasil sampingan daripada aktiviti otot yang perlu ditapis keluar daripada darah oleh buah pinggang. Walau bagaimanapun, apabila buah pinggang tidak boleh berfungsi dengan baik, kemampuan untuk menghapuskan bahan buangan berlebihan menolak. Akibatnya, toksin membina dalam darah, menyebabkan tahap Creatinine tinggi dan tahap tinggi BUN dan sebagainya. Sebenarnya, sama ada dialisis adalah diperlukan atau tidak, ia bergantung pada keadaan peribadi. Malah tahap creatinine sama, seorang pesakit mungkin mencadangkan dengan dialisis dan satu lagi mungkin tidak. Dalam erti kata lain, dialisis hanya kerja sebagai alat gantian ginjal untuk membuang toxins.there yang sedang banyak lain-lain rawatan alternatif yang membantu tahap tinggi creatinine yang lebih rendah. seperti:

1. pemakanan. Terutama sekali diet rendah protein yang biasa disyorkan kepada pesakit dengan tahap tinggi creatinine.

2. perubatan herba Cina membantu meningkatkan peredaran darah, yang membekalkan buah pinggang rosak sel-sel dan tisu dengan lebih banyak darah dan oksigen serta meningkatkan keupayaan diri mengubati mereka.

Osmotherapy perubatan 3.Micro-Cina. Ia adalah cetusan daripada ubat-ubatan herba Cina, tetapi digunakan Luaran. Pesakit penyakit buah pinggang hanya perlu berbaring di atas katil untuk mengambil Osmotherapy perubatan mikro-Cina.

Sebelum ini:Apakah latihan dialisis Peritoneal?

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menurunkan tinggi Creatinine dalam pesakit-pesakit dialisis

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat