WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

3 makanan yang baik untuk buah pinggang & membantu pesakit kencing manis tidur

2018-03-31 10:39

3 makanan yang baik untuk buah pinggang & membantu pesakit kencing manis tidur3 makanan yang baik untuk pesakit kencing manis & penyakit buah pinggang kronik dan akan membantu mereka tidur lebih baik

Tempahan dilaporkan bahawa penyelidikan mengesahkan hakikat bahawa, gangguan "Sleep, terutamanya insomnia dan tidur-mental pernafasan (SDB), adalah biasa pada pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik. " Jika anda adalah pesakit penyakit buah pinggang kronik, ini mungkin datang seperti tiada mengejut seperti yang anda tahu sendiri betapa sukarnya adalah untuk mendapat rehat malam yang baik, betul?

Masih ini adalah tidak menjadi masalah untuk mengambil ringan kerana kehilangan Tidur telah terikat rapat dengan penyakit jantung, tekanan darah tinggi, obesiti, menyebabkan atau semakin teruk kencing manis, sakit kepala teruk, sakit kronik, kemurungan dan kematian awal dalam sesetengah pesakit mengikut yang University of Warwick. Walaupun penyelesaian untuk membetulkan gangguan tidur pesakit penyakit buah pinggang kronik adalah kurang jelas, diet anda boleh menawarkan sedikit kelegaan.

TELUR: Jihan Thompson The Oprah majalah dinyatakan bahawa telur memainkan peranan penting dalam mengawal dan membantu anda tidur pada waktu malam serta "daytime wakefulness. " DaVita penjagaan kesihatan rakan Inc. disyorkan bahawa penyakit buah pinggang yang kronik pesakit menikmati 2 serbuk, segar atau dipasteur putih telur (7 gram protein, 110 mg natrium, kalium 108 mg dan 10 mg fosforus) kerana mereka mempunyai kurang fosforus daripada sumber-sumber protein lain seperti telur kuning atau daging.

Cuba telur dalam sandwic untuk SJ atau putih telur, menambah putih telur dipasteur smoothies atau shake, membuat makanan ringan deviled telur atau putih telur rebus Tambah tuna salad atau Taman salad bagi tambahan protein.

BERAS JASMINE: Dalam American Journal of Clinical Nutrition mendapati bahawa individu yang memakan beras Jasmine di menu mereka jatuh tidur "significantly lebih cepat tidur. " Bagaimana bunyi tersebut? Beras Jasmine dianggap makanan tinggi glisemik indeks yang lebih baik untuk pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit daripada indeks glisemik rendah alternatif karbohidrat.

JUS CHERRY: DaVita menyatakan penyelidikan yang menonjolkan fakta bahawa ceri telah terbukti untuk mengurangkan bengkak dan melindungi daripada komplikasi jantung pada pesakit penyakit buah pinggang kronik yang mengambil mereka setiap hari. 1/2 cawan satu hidangan segar manis ceri termasuk 0 mg natrium, 160 mg kalium dan fosforus 15 mg. Para penyelidik dari Louisiana State University mendapati bahawa minum jus ceri Tat Montmorency dua kali sehari juga bertambah baik tidur antara pesakit oleh kira-kira 90 minit setiap malam.

Sebelum ini:Pesakit-pesakit dialisis yang gatal-gatal lagi dengan mudah baru Spice rawatan

Artikel seterusnya:Dadah: Kesan kepada buah pinggang dan pesakit-pesakit dialisis.

Tag: penyakit buah pinggang makanan tidur penyakit buah pinggang diabetes

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat