WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Ubat yang baru untuk mengurangkan antibodi pesakit penyakit ginjal, penolakan buah pinggang

2018-03-28 10:12

Ubat yang baru untuk mengurangkan antibodi pesakit penyakit buah pinggangUbat yang baru untuk mengurangkan antibodi Disease(CKD) pesakit buah pinggang kronik, penolakan buah pinggang & buah pinggang pancutan PERMINDAHAN Pencalonan

Adakah anda tahu bahawa kira-kira 30% dari pesakit yang menunggu untuk pemindahan buah pinggang adalah sebenarnya sangat tidak mungkin untuk menerima salah satu kerana mereka dianggap "sensitized," yang bermakna mereka mempunyai tahap antibodi yang sangat tinggi? Antibodi akan biasanya baik protein yang membantu melawan jangkitan. Walau bagaimanapun, untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit-pesakit yang menunggu pemindahan buah pinggang, antibodi menjadikan ia lebih rumit kerana mereka melawan tisu asing (buah pinggang tertinggi) yang sering menyebabkan kegagalan dan halangan utama untuk pemindahan. Adakah anda mempunyai tahap antibodi bertingkat?

Di Universiti Cincinnati telah mengembangkan terapi ubat-ubatan bagi pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjadi sensitized melalui pendedahan sebelumnya kepada tisu asing. Ini mungkin termasuk orang-orang yang telah menerima pemindahan terlebih dahulu, pemindahan darah atau bahkan kehamilan. Malangnya, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit dengan antibodi bertingkat menunggu di dalam buah pinggang PERMINDAHAN senarai 3 hingga 4 kali lebih lama berbanding dengan tahap biasa protein yang serasi penderma yang meninggal dunia, menurut Pusat Perubatan Montefiore.

Ia adalah dikatakan bahawa ia adalah jauh lebih sukar untuk dipadankan dengan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit yang mempunyai tahap antibodi yang lebih tinggi dengan buah pinggang yang berdaya maju. Itulah sebabnya mengapa shockingly hanya 6.5% daripada pesakit amat sensitized menerima pemindahan buah pinggang setiap tahun. Apa yang lebih buruk ialah bahawa banyak pusat pemindahan buah pinggang, paras antibodi pesakit penyakit buah pinggang kronik adalah punca kepada pelepasan senarai menunggu pemindahan buah pinggang. Jelas ini adalah satu isu yang mesti diperbetulkan, anda tidak akan bersetuju?

Berita Kesihatan Universiti Cincinnati mengumumkan bahawa penemuan dari percubaan klinikal 3 tahun mendedahkan pilihan terapi dadah berdaya maju baru yang mengurangkan antibodi pesakit penyakit buah pinggang kronik khususnya dengan "potential yang meningkatkan pesakit Pencalonan untuk pemindahan buah pinggang dan penurunan kemungkinan organ penolakan. "penyelidik membawa, Dr. E. Steve Woodle (Universiti Cincinnati) berkata, kajian "This adalah penting kerana ia mempunyai potensi untuk mengubah cara kita mendekati buah pinggang Pemindahan."

Manakala lebih banyak penyelidikan akan dijalankan pada tahun 2015, penyelidik menggunakan ubat Bortezomib (perencat Proteasome) bahawa sasaran plasma sel-sel yang membuat antibodi dan telah diluluskan oleh Pentadbiran ubat dan makanan untuk rawatan penyakit yang berasingan. Ini adalah berita baik untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang pernah mengalami tahap antibodi yang tinggi kerana walaupun beberapa rawatan semasa yang disediakan kepada pesakit yang telah terbukti berjaya, mereka kos tambahan ke atas kos sebuah buah pinggang PERMINDAHAN yang tidak tidak memerlukan desensitization, dan polisi-polisi insurans yang banyak tidak meliputi kos tambahan diperlukan.

Sebelum ini:Senarai pemindahan buah pinggang yang panjang mungkin penyakit buah pinggang dan Dialysis

Artikel seterusnya:Tidak tinggi dialisis pam Fistula AV kelajuan kerosakan buah pinggang pesakit?

Tag: penyakit ginjal Dadah antibodi penolakan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat