WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Senarai pemindahan buah pinggang yang panjang mungkin penyakit buah pinggang dan Dialysis

2018-03-28 10:05

Senarai pemindahan buah pinggang yang panjang mungkin penyakit buah pinggang dan DialysisLama buah pinggang senarai menunggu pemindahan boleh menamatkan Disease(CKD) buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis dengan prosedur Mismatching

Untuk lebih daripada 100,000 orang yang menunggu dengan pemindahan buah pinggang di Amerika Syarikat dan banyak lebih global, hakikat bahawa hanya lima belas peratus (15%) kepada enam belas peratus (16%) daripada mereka akan menerima pemindahan buah pinggang. Apa yang lebih mengecewakan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis adalah hasil yang dikeluarkan oleh institusi seperti Yayasan buah pinggang Nasional (NKF) yang mencadangkan bahawa "Over 3,000 pesakit baru akan ditambah ke senarai menunggu buah pinggang setiap bulan. Tiga belas (13) orang mati setiap hari sementara menunggu satu nyawa buah pinggang pemindahan. "Adakah tiap-tiap seseorang ditambah ke senarai pemindahan buah pinggang dan kira-kira 4,761 pesakit meninggal dunia ketika menunggu untuk pemindahan buah pinggang, NKF diperhatikan. Ia adalah dengan harapan yang setinggi pinggang Hospital di china yang dipanggil hasil prosedur buah pinggang tidak sepadan, Desensitization akan malah "eradicate lama menunggu buah pinggang [pemindahan] menyenaraikan, " seperti yang dilaporkan oleh penerbitan, tajuk-tajuk utama & Global News (HNGN).

Desensitization membantu mana-mana pesakit dengan penderma yang layak, tanpa mengambil kira faktor-faktor kesesuaian, dengan mengubah sistem imun pesakit menerima buah pinggang daripada penderma padan dengan badan. Dr. Dorry Segev (Johns Hopkins University) berkata bahawa hasil kajian ini menunjukkan "you tidak memerlukan penderma hidup sesuai untuk membuat pemindahan berlaku-anda hanya perlu hidup seorang penderma. " "Researchers dari itu kajian terbaru mengatakan bahawa pesakit-pesakit yang menerima buah pinggang Transpla nts melalui desensitization telah jauh lebih cenderung untuk hidup selepas lapan tahun, berbanding dengan orang-orang senarai menunggu atau orang-orang yang menerima pemindahan dari penderma yang telah mati, "dilaporkan HNGN. "Selalunya pesakit akan memberitahu bahawa penderma hidup mereka tidak serasi, jadi mereka akan tersekat pada senarai menunggu bagi penderma yang telah mati, " kata Dr. Segev. Sekarang, penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit mempunyai satu realiti alternatif untuk buah pinggang PERMINDAHAN menunggu senarai panjang.

Terdapat beberapa pemindahan pusat termasuk Johns Hopkins yang kini sedang menjalankan prosedur Desensitization. "IT dapat mengurangkan masa menunggu untuk beribu-ribu orang dan bagi sesetengah orang... [boleh] bermaksud perbezaan di antara menerima pemindahan dan menghabiskan seluruh hidup mereka di dialisis, "mengumumkan the New York Times.

Jika anda tertanya-tanya, "Well, boleh ini digunakan pada simpanannya (meninggal dunia) pemindahan buah pinggang? " jawapannya ialah, Malangnya, "No." The Desensitization prosedur mengambil masa dan kadangkala boleh mengambil selama dua minggu. Ia dilakukan sebelum operasi pemindahan jadi penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit perlu tinggal penderma buah pinggang menjalankan jenis pemindahan ini. Walau bagaimanapun, jika anda tidak menemui individu yang bersedia untuk menderma kepada anda, kemudian klik di sini untuk mendaftar untuk laman web mencari A buah pinggang penderma kempen untuk berkongsi cerita anda dan cuba untuk berhubung dengan dengan jelasnya (Kindhearted) hidup buah pinggang penderma. Klik di sini untuk Tip-Tip lain tentang bagaimana anda boleh meningkatkan peluang anda menyambung dengan penderma buah pinggang hidup mewah.

Sebelum ini:Kurangkan pemindahan ginjal menunggu masa

Artikel seterusnya:Ubat yang baru untuk mengurangkan antibodi pesakit penyakit ginjal, penolakan buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang buah pinggang Dialisis pemindahan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat