WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Kurangkan pemindahan ginjal menunggu masa

2018-03-28 10:01

Kurangkan pemindahan ginjal menunggu masaWhite House mengambil tindakan-tindakan yang besar untuk mengurangkan buah pinggang PERMINDAHAN masa menunggu bagi pesakit buah pinggang kronik Disease(CKD)

Sylvia Mathews Burwell (22 Setiausaha kesihatan & manusia Perkhidmatan) mengambil ke Twitter untuk mengumumkan, berita "Big. Pentadbiran ini sedang mengambil tindakan baru untuk mengurangkan organ dalam senarai menunggu. "kira-kira 120,000 individu tersebut di Amerika Syarikat yang disenaraikan untuk organ lebih daripada 100,000 pesakit yang memerlukan akan menunggu menjalani pemindahan ginjal. Seseorang yang baru ditambah ke senarai setiap 10 minit, dan 22 die tunggu setiap hari. Staggeringly, tahun baru, 4,761 pesakit meninggal dunia ketika menunggu untuk menjalani pemindahan ginjal. Walau bagaimanapun, ini radikal boleh berubah jika cadangan White House "semula bayangkan sistem pendaftaran penderma dengan meningkatkan pendaftaran dan pemindahan kecemasan, " berjaya. Mereka menjangka bermula dengan pemindahan tambahan 1,000 setahun.

Untuk tahun ini, telah bekerjasama dengan penonton seperti anda untuk meningkatkan kesedaran tentang perlunya pemindahan buah pinggang lebih banyak. Kami bersama-sama dengan lain-lain Kumpulan yang besar dalam masyarakat penyakit buah pinggang kronik telah petitioned Kongres/Congresswomen, organisasi Kerajaan dan rumah putih secara langsung untuk meningkatkan akses kepada pemindahan buah pinggang untuk pesakit-pesakit dan mengurangkan masa menunggu senarai. Kini usaha kolektif telah berhasil. Derma buah pinggang dan mengurangkan waktu tunggu pemindahan buah pinggang telah menarik perhatian peringkat tertinggi kerajaan - The White House.

Sudah, tujuh agensi-agensi kerajaan untuk melabur $3 juta dalam tempoh tiga tahun dalam Kejuruteraan Bio-untuk memajukan pemahaman terhadap pembaikan luka, serta kaedah-kaedah bagi menyokong penjanaan semula dan pemeliharaan organ-organ dan tisu, dicadangkan RT.com. Selain itu, Johns Hopkins kini sedang bekerjasama dengan Institut Kebangsaan Alergi dan penyakit berjangkit untuk menerokai pemindahan organ HIV-positif yang White House fikirkan boleh membawa kepada seramai 1,000 pemindahan lebih setahun. Pakar bedah yang baik dalam perjalanan mereka dan telah melengkapkan pertama-di-the-AS HIV-positif-HIV-positif buah pinggang dan pemindahan hati. Di sepanjang garisan sama memotong senarai menunggu, Jabatan Pertahanan telah mengumumkan bahawa ia akan menghabiskan $160 juta dalam pelaburan awam-swasta, dan Pentagon juga penyerahan keluar $7 juta dalam geran.

Tidak, ini adalah senaman semata-mata teori yang akan duduk di atas rak. Terima kasih kepada pakar-pakar dan usaha-usaha kesedaran, The White House sedar bahawa pemindahan akan meningkat hayat penerima sebanyak 10 hingga 15 tahun. Pentadbiran diadakan untuk Summit Organ untuk mengenal pasti cara-cara untuk meningkatkan kedua-dua si mati dan hidup buah pinggang (dan lain-lain organ) derma, dan telah komited untuk melabur dalam penyelidikan dan inovasi yang melibatkan 20 institusi, termasuk Kumpulan Perolehan organ, Syarikat-Syarikat teknologi, Universiti, dan pusat perubatan. Apatah lagi, pegawai White House berkata, mereka akan menyediakan kemas kini mengenai inisiatif mereka dalam tempoh enam bulan.

Ada berita besar yang The White House kini aktif sedang mengambil langkah-langkah yang utama untuk "help lebih ramai rakyat Amerika mendapat daripada senarai menunggu organ dan ke bilik operasi untuk pemindahan menyelamatkan nyawa, " berkata di laman web Whitehouse.gov. Adakah anda teruja? Tunjukkan sokongan anda langkah-langkah positif ini dengan mendaftar di bawah petisyen, menggalakkan The White House untuk meneruskan usaha ini penting untuk mengurangkan masa senarai menunggu pemindahan buah pinggang. Namun, masa adalah asas bagi kebanyakan penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit. Oleh itu, kerana perkembangan yang memberangsangkan ini berlaku, pastikan untuk terus berkongsi cerita anda dan perlu untuk menjalani pemindahan ginjal dengan orang lain yang difikirkan derma. Jika anda memerlukan bantuan mencapai penonton yang lebih luas potensi hidup (Pemurah) jelasnya penderma buah pinggang, kemudian klik di sini dan mendaftar untuk kempen penderma buah pinggang A mencari.

Sebelum ini:Petua untuk buah pinggang-pesakit dialisis yang perlu penanggung insurans meliputi ubat-ubatan & mengurangkan kos

Artikel seterusnya:Senarai pemindahan buah pinggang yang panjang mungkin penyakit buah pinggang dan Dialysis

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat