WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Satu kaedah yang telah terbukti untuk cepat dan ketara mengurangkan risiko kardiovaskular pesakit buah pinggang

2018-03-27 10:47

Satu kaedah yang telah terbukti untuk cepat dan ketara mengurangkan risiko kardiovaskular pesakit buah pinggangSatu kaedah yang telah terbukti untuk cepat dan ketara mengurangkan risiko kardiovaskular pesakit buah pinggang kronik (CKD) penyakit

Pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) mempunyai beban besar komplikasi Kesihatan berdepan dengan secara harian. Penyakit kardiovaskular (jantung) masyarakat penyakit buah pinggang kronik (CKD) adalah perkara biasa, mewakili majoriti kematian pada mereka yang menghidap penyakit ini. Faktor-faktor risiko kardiovaskular yang tradisional hanya sebahagian akaun untuk ini peningkatan kejadian kematian yang berkaitan dengan jantung pada orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD). Tetapi kegagalan buah pinggang sendiri dan Rancanglah prosedur-prosedur yang dikehendaki adalah secara langsung faktor risiko bagi penyakit jantung, misalnya dialisis.

Satu kajian baru yang disiarkan dalam jurnal pemakanan buah pinggang, pada hari Isnin 3 Mac 2014 menekankan hemodialisis makan indeks (HDEI) lebih dikenali sebagai Diet buah pinggang yang sesuai untuk pesakit hemodialisis (HD) untuk mengekalkan tahap serum albumin yang betul (paling protein ditemui dalam darah) dan Sabit (besi - mengandungi oksigen) peringkat serta melindungi daripada penyakit kardiovaskular.

Dalam kajian itu, Diet buah pinggang adalah berdasarkan saranan daripada Yayasan buah pinggang negara Amerika Syarikat. 108 HD pesakit Makan Diet buah pinggang yang ketat yang terdiri daripada sayur-sayuran, buah-buahan, jumlah bijirin, bijirin, makanan tinggi protein, daging merah dan putih, ikan, minyak, asid lemak tepu atau asid lemak trans, kacang, dan Multivitamin. Tahap albumin telah dipertingkatkan dengan ketara dan peserta-peserta yang memakan diet yang betul, secara mendadak menurun tahap kolesterol dan meningkatkan tahap (tahap rendah punca anemia) Sabit.

Sebelum ini:Baru nasihat untuk pesakit penyakit buah pinggang dialisis yang tali hayat benar

Artikel seterusnya:Petua untuk penyakit buah pinggang kronik (CKD)-pesakit dialisis

Tag: penyakit buah pinggang Kardiovaskular

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej: