WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Baru nasihat untuk pesakit penyakit buah pinggang dialisis yang tali hayat benar

2018-03-27 10:42

Baru nasihat untuk pesakit penyakit buah pinggang dialisis yang tali hayat benarCBS dilaporkan baru nasihat untuk pesakit penyakit ginjal kronik dialisis yang tali hayat benar

Jika anda mempunyai kegagalan buah pinggang anda mungkin sudah tahu bahawa dos ubat-ubatan sering dikurangkan kepada kepekatan rendah untuk mengelakkan pengumpulan selamat dadah dalam badan pesakit dialisis kerana kekurangan membuang air kecil. Walau bagaimanapun, apa kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis selalunya tidak kenal adalah kesan sebaliknya juga adalah benar.

Tempahan penyelidik Kanada melaporkan bahawa penghalang Beta "some (mengambil ubat perlindungan jantung) akan mudah dikeluarkan dari darah semasa rawatan [dialisis]. " dikatakan, pembuangan ubat-ubatan jantung perlu semasa rawatan dialisis boleh meningkatkan risiko kronik buah pinggang penyakit pesakit mati awal termasuk dari "sudden jantung mati. " terutamanya memandangkan hakikat bahawa penyakit kardiovaskular merupakan punca utama kematian pesakit penyakit buah pinggang kronik.

Isu ini berpunca daripada apa yang dikenali sebagai "Dialyzability," atau tahap yang penghalang Beta akan mudah dikeluarkan melalui rawatan dialisis. Manakala sesetengah ubat-ubatan jantung mempunyai "High Dialyzability" dan mudah disingkirkan semasa rawatan seperti Atenolol, Acebutolol dan Metoprolol; lain-lain adalah sukar untuk mengalih keluar dari edaran ("Low Dialyzability") termasuk Bisoprolol dan penghalang Beta Propranolol.

Ini adalah penemuan yang baru yang diterbitkan dalam jurnal Persatuan Nefrologi di Amerika Syarikat. Nephrologists anda mungkin juga tidak mengetahui perkara ini baru berbuka kebimbangan lagi. Oleh yang demikian, cetak artikel ini dan berkongsi dengan anda Nephrologists untuk memastikan bahawa anda mengambil ubat-ubatan yang terbaik diperlukan untuk mengekalkan kesihatan jantung anda dan mengurangkan risiko kematian awal.

Sebelum ini:Baru rawatan disesuaikan untuk mengurangkan punca utama kematian pesakit penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Satu kaedah yang telah terbukti untuk cepat dan ketara mengurangkan risiko kardiovaskular pesakit buah pinggang

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat