WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Baru rawatan disesuaikan untuk mengurangkan punca utama kematian pesakit penyakit ginjal kronik

2018-03-24 10:21

Baru rawatan disesuaikan untuk mengurangkan punca utama kematian pesakit penyakit ginjal kronikAdakah anda tahu apa punca utama kematian dalam penghidap penyakit buah pinggang kronik? Inilah tanda-tanda bahawa: ia bukanlah penyakit buah pinggang kronik atau kegagalan buah pinggang. Ya, sebab #1 kematian pesakit penyakit buah pinggang kronik adalah penyakit pengaliran (hati) yang merangkumi aktiviti kardiovaskular seperti penyakit jantung koronari (pembentukan plak dalam arteri jantung), strok, kegagalan jantung dan penyakit arteri persisian s-VHS ( arteri telah menurun mengurangkan aliran darah ke anggota badan). Nota perubatan harian, "Previous kajian telah menunjukkan bahawa penilaian tradisional faktor-faktor risiko penyakit jantung tidak membantu untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik. "

Hasil kajian daripada Johns Hopkins kajian dikeluarkan Isnin, 26hb Ogos 2014, kini menunjukkan bahawa ada satu ujian yang lebih baik untuk meramalkan peristiwa kardiovaskular lebih cepat dalam orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik untuk membetulkan isu ini sebelum kehidupan bencana, mengancam kejadian mengambil tempat. Anda perlu tahu bahawa kaedah baru direka khusus untuk individu yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik dan telah terbukti lebih berkesan bagi populasi berisiko tinggi ini berbanding ujian tradisional yang tidak direka dan dijalankan pada populasi umum.

Untuk mendapatkan sedikit lebih khusus, buah pinggang membantu untuk mengekalkan kalsium dalam darah. Justeru apabila buah pinggang gagal, bahawa kalsium yang sekali dipam keluar oleh penyakit buah pinggang yang kronik pesakit buah-pinggang yang sihat hanya kekal (sebahagian besar) di badan mereka. Di mana anda berfikir bahawa menyelesaikan lebihan kalsium? Ia sering mendapat sampai betul-betul di saluran darah pesakit yang membawa kepada hati mereka.

Disebabkan oleh hakikat bahawa pesakit penyakit buah pinggang kronik metabolisme kalsium (perubahan kepada bentuk yang boleh digunakan oleh tubuh) berbeza daripada penduduk umum, penyelidik mendapati bahawa pemantauan kebanjiran kalsium dalam dinding arteri koronari disediakan berguna pandangan dalam menentukan risiko penyakit kardiovaskular pesakit penyakit buah pinggang kronik - terutamanya penyakit jantung koronari dan kegagalan jantung. Itulah mengapa anda perlu bertanya Nephrologists anda tentang ujian disesuaikan ini baru dan menentukan jika ia adalah (atau akan berada di titik yang kemudian dalam masa) disediakan untuk anda.

Tiada engkau itu, kawan-kawan! Dapatan ini menggambarkan yang selaras dengan tema seluruh komuniti ini: rawatan lebih disesuaikan untuk pesakit penyakit buah pinggang kronik, menawarkan hasil peningkatan Kesihatan termasuk ikhtiar hidup dan kualiti hidup. Begitu juga anda berita dan maklumat. Yang lebih khusus ia adalah untuk keadaan anda, lebih baik dimaklumkan anda akan yang juga mungkin mungkin meningkatkan hasil keseluruhan kesihatan anda. Oleh yang demikian, untuk memecahkan berita & maklumat mutakhir direka untuk memaklumkan kepada mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik dan kencing manis bagaimana mereka boleh lebih baik menguruskan kehidupan - lawati memimpin anda dan paling dipercayai sumber, buah pinggang Hospital di china, setiap hari. Selain itu, seperti Facebook Fan Page untuk tidak terlepas sesuatu!

Sebelum ini:Penyelesaian kepada masalah keradangan yang berbahaya dialisis

Artikel seterusnya:Baru nasihat untuk pesakit penyakit buah pinggang dialisis yang tali hayat benar

Tag: penyakit buah pinggang rawatan Mengurangkan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat