WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Gagal meletakkan pesakit dialisis penyakit buah pinggang kronik pada risiko jangkitan

2018-03-24 10:09

Gagal meletakkan pesakit dialisis penyakit buah pinggang kronik pada risiko jangkitan721 Hospital gagal penilaian jangkitan yang meletakkan pesakit dialisis penyakit buah pinggang kronik berisiko

Seperti yang anda mungkin tahu, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit terutamanya bagi mereka yang menjalankan dialisis, adalah risiko bagi Hospital mendapatkannya jangkitan. Sebagai contoh, pesakit penyakit buah pinggang kronik, terutamanya mereka yang mengalami dialisis, dimasukkan ke hospital kerap. Malah, dianggarkan bahawa pesakit-pesakit dialisis memerlukan sekurang-kurangnya 1 hospital setiap tahun untuk tempoh kira-kira 14 hari.

Pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis juga adalah immunocompromised (lemah sistem imun) hasil dari pembentukan toksin dan pelbagai keadaan comorbid (penyakit lain asas) yang mempengaruhi mereka untuk jangkitan. Apatah lagi, pesakit yang menerima dialisis kerap terdedah secara langsung kepada peranti invasif, khususnya yang berkaitan dengan akses vaskular (AV Fistula, kateter PD, kateter dada, dll).

Oleh itu, dua fakta yang jelas: (1) penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit khususnya akan cenderung untuk kerap dimasukkan ke hospital, dan (2) pesakit juga berisiko tinggi untuk jangkitan kerana (dikalangan perkara lain) proses dialisis memerlukan kerap penggunaan kateter atau memasukkan jarum untuk mencapai aliran darah. Oleh itu, ia boleh, menyebabkan penggera apabila pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis belajar berita bahawa 721 Hospital mempunyai tempahan telah penalized kerana kekurangan keselamatan pesakit jangkitan.

Malah lebih-lebih lagi berkenaan adalah bahawa pelanggaran keselamatan yang didokumenkan secara langsung berkaitan dengan bidang-bidang kelemahan untuk kesihatan penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit seperti berikut:

1. Pusat talian berkaitan jangkitan aliran darah. Anda perlu tahu bahawa dalam 2008 data, pesakit hemodialisis diambil beberapa 37,000 Pusat talian berkaitan jangkitan aliran darah, mengikut Pusat kawalan penyakit dan pencegahan (CDC).

2. jangkitan saluran kencing kateter-berkaitan.

3. serius komplikasi yang berdasarkan lapan jenis kecederaan, termasuk darah beku, katil kudis dan jatuh.

Walaupun terdapat beribu-ribu berdiri bebas pusat-pusat dialisis di Amerika Syarikat, untuk perkhidmatan dialisis Ijazah lebih rendah ditawarkan oleh atau bergabung dengan hospital. Oleh itu penalizations utama hari ini adalah yang terbaru dalam melonjak luar biasa jangkitan pencegahan inisiatif Pusat Medicare dan Medicaid Perkhidmatan (CMS) menjalankan, yang ada dalam perkongsian dengan CDC untuk mencegah kesihatan yang berkaitan jangkitan pada pesakit-pesakit di hospital dan kemudahan dialisis bebas (freestanding).

Pesakit penyakit buah pinggang kronik termasuk mereka yang menjalani rawatan dialisis perlu reassured peruntukan baru ini untuk membantu meningkatkan penjagaan, Keselamatan, dan mereka akhirnya kualiti hidup. Oleh kerana pesakit-pesakit dialisis dan penyakit buah pinggang kronik telah melemahkan sistem imun, yang meningkatkan risiko mereka untuk jangkitan, dan mereka memerlukan kerap hospitalizations dan pembedahan di mana mereka mungkin mendapat jangkitan, mereka mungkin tertanya-tanya hospital yang telah khusus dinamakan dalam senarai orang-orang yang penalized. Jika ya, lengkapkan borang di bawah untuk mendapatkan senarai lengkap Hospital 721 dikenal pasti.

Sebelum ini:Bersemangat mengelirukan penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Dialisis & pesakit kencing manis boleh menggugat invasif Penyakit kulat

Tag: penyakit buah pinggang Gejala-gejala jangkitan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat