WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bersemangat mengelirukan penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis

2018-03-24 10:02

Bersemangat mengelirukan penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisisAmgen diperintahkan untuk membayar berjuta-juta dalam penyelesaian bersemangat mengelirukan Disease(CKD) buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis

Amgen Inc adalah dunia terbesar Bioteknologi firma yang mungkin Tempahan juga tahu untuk pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis untuk salah satu atasnya menjual ubat-ubatan, Epogen (ubat preskripsi yang digunakan untuk merawat lebih rendah daripada normal bilangan merah sel-sel darah yang menyebabkan anemia).

Sekarang, Amgen telah bersetuju untuk membayar tujuh puluh - satu juta dolar untuk menyelesaikan saman yang dikatakan menyalahi undang-undang syarikat pangkat Aranesp dan Enbrel untuk kegunaan off-label (penggunaan dadah farmaseutikal dalam kumpulan umur tidak, dos, atau proses pentadbiran). Aranesp khusus telah diluluskan untuk merawat anemia yang disebabkan oleh penyakit buah pinggang, tetapi ternyata bahawa pengguna violated Amgen undang-undang perlindungan dengan mempromosikan dadah anemia untuk pelega frekuensi yang lebih lama daripada makanan dan pentadbiran ubat-ubatan yang diluluskan sebelumnya.

Ini bukanlah kali pertama Amgen telah dipaksa untuk bersetuju untuk petempatan kerana mengelirukan penggunaan off-label. Sebagai contoh, hanya tahun 2012, Amgen mengaku bersalah di Mahkamah New York Persekutuan untuk misbranding serta sogokan yang menyalahi undang-undang, dan diperintahkan untuk membayar kira-kira tujuh ratus dan enam puluh - dua juta ringgit di sebuah penempatan awam dan denda jenayah.

Manakala Amgen mencadangkan bahawa "resolves penempatan yang baru di antara perkara-perkara yang sama ditujukan pada 2012... " Syarikat Biotech sudah pasti bukan semata-mata tindakan undang-undang yang utama. Kedua-dua pembekal dialisis yang terbesar di Amerika Syarikat, DaVita penjagaan kesihatan rakan Inc., dan Fresenius perubatan penjagaan Holdings Inc., telah diperintahkan membayar berjuta-juta dalam pelbagai penempatan untuk tindakan salah laku dan haram selama ini.

Peguam Negara California, Kamala Harris berkata, "Amgen's palsu pemasaran dinafikan pengguna keupayaan untuk membuat keputusan yang berpendidikan mengenai penjagaan kesihatan mereka. Penyelesaian ini akan memegang Syarikat bertanggungjawab untuk pemasaran yang mengelirukan dan menghalangnya daripada menggunakan amalan-amalan yang mengelirukan pada masa akan datang." Apa yang anda fikir: Amgen perlu dipaksa untuk membayar berjuta-juta di kawasan penempatan demi mengelirukan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis?

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang berkunci di pusat dialisis semasa bercuti

Artikel seterusnya:Gagal meletakkan pesakit dialisis penyakit buah pinggang kronik pada risiko jangkitan

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat