WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Penyakit buah pinggang berkunci di pusat dialisis semasa bercuti

2018-03-24 09:58

Penyakit buah pinggang berkunci di pusat dialisis semasa bercutiPesakit penyakit buah pinggang kronik dikunci di pusat dialisis semasa bercuti, meninggal dunia keesokan harinya, kata polis

Kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis, idea panggilan ambulans dan ia tidak pernah bertindak adalah membuat satu mimpi ngeri yang dahsyat atau fantasi far-fetched kebimbangan. Walau bagaimanapun, ini adalah realiti kehidupan sebenar seorang wanita di Barat Pusat buah pinggang DaVita, menurut polis.

Diterbitkan oleh Patch Joliet, Illinois, "An tua, uzur wanita ditinggalkan jam di kosong, ditutup malam Halloween kemudahan dialisis dan meninggal dunia di depan hari. " selepas polis nampak wanita, Bomba mendapat kemasukan ke kemudahan sejurus sebelum tengah malam, 31 Oktober, dan dibawa ke hospital di mana beliau meninggal dunia keesokan harinya selepas penderitaan, "all jenis masalah perubatan, wanita berusia 71 tahun " dalam laporan yang dinyatakan.

Walaupun ia tidak benar-benar jelas, wanita itu mungkin telah tinggalkan di kemudahan itu bagi seramai lapan (8) jam selepas ambulans yang dijadualkan untuk menjemput dia dari kemudahan DaVita ini tidak pernah berbuat demikian. Ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik, dialisis, kencing manis dan tekanan darah tinggi mungkin tertanya-tanya, boleh "How ini berlaku? " miscommunication yang jujur? Pengawasan kasar? Koordinasi? Jawapannya tidak boleh diberikan dengan jelas. Walau bagaimanapun, apa yang jelas adalah bahawa pesakit mesti mengambil peranan yang sangat aktif dalam penjagaan mereka pada setiap masa, terutama ketika musim cuti sibuk kerana kesilapan besar boleh berlaku.

Manakala wanita yang mengalami kemalangan dahsyat ini adalah bukan untuk dipersalahkan bagi keadaan beliau dalam apa jua cara, Dialisis pesakit boleh mengambil satu pengajaran penting dari kejadian malang ini: wakil kesejahteraan anda kepada sesiapa. Jika sesuatu yang seolah-olah ganjil atau khas yang berkaitan dengan kesihatan anda, langkah ke hadapan dan berkata sesuatu. Tidak boleh berdiam diri. Ia juga boleh meningkatkan hasil jangka pendek dan jangka panjang kesihatan diri sendiri dan orang lain, dan pasukan penjagaan kesihatan anda akan lebih menghargai.

Buah pinggang Hospital di china tidak tahu sejauh mana pihak polis akan dapat menyiasat kematian pesakit dialisis ini, tetapi dalam contoh serupa cuai lebih dahulu pada tahun ini, siasatan polis tidak muncul untuk membawa kepada apa-apa secara terbuka mengumumkan keputusan. Anda pernah dijumpai diri anda dalam kedudukan yang mengorbankan yang berkaitan dengan penjagaan anda? Apa yang anda lakukan dan apa adalah hasil.

Sebelum ini:10 sebab mengapa hidup dialisis menjadi lebih baik jika pesakit melekat dengan

Artikel seterusnya:Bersemangat mengelirukan penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang Holiday

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat