WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Potongan oleh Kongres boleh mengancam kualiti dialisis penjagaan untuk Disease(CKD) buah pinggang yang kronik

2018-03-23 09:24

Potongan oleh Kongres boleh mengancam kualiti dialisis penjagaan untuk Disease(CKD) buah pinggang yang kronikPengamal penjagaan kesihatan di seluruh negara menghadapi tugas penting dalam memberikan penjagaan lebih daripada 30 juta rakyat Amerika yang hidup dengan penyakit buah pinggang, dan lebih daripada setengah juta dengan peringkat buah pinggang penyakit (ESRD). Ahli-ahli Kongres, termasuk Senator sendiri, memainkan peranan penting dalam memastikan akses kepada rawatan yang melanjutkan nyawa ini.

Kemudahan dialisis dan penyedia penjagaan buah pinggang telah membuat kemajuan yang besar selama beberapa tahun dalam meningkatkan kesihatan hasil, malah walaupun pengurangan dalam pembiayaan Persekutuan. Kesihatan pasukan membantu pesakit berasa lebih baik dan menguruskan keadaan mereka dengan lebih berkesan. Penjagaan yang baik meningkatkan kehidupan, mengurangkan komplikasi yang membawa kepada hospitalizations atau kematian. Ini diterjemahkan ke dalam mengurangkan kos penjagaan kesihatan secara keseluruhan.

Malangnya, potongan pembiayaan akan berlaku mungkin akan berbalik semua kemajuan yang baik yang telah dibuat. Hari Kongres potongan untuk Medicare secara drastik akan mengurangkan pembayaran balik untuk rawatan dialisis, memberi kesan kepada tahap rawatan yang Pusat akan dapat menyediakan. Juga, pelbagai perkhidmatan ditawarkan oleh pemberi dialisis akan mendapat negatif kesan disebabkan perubahan dalam "bundled dalam" pembayaran yang dibuat kepada mereka.

Dengan mencari satu alternatif untuk bahagian ini, dan dengan memperbaiki dasar-dasar lain - seperti membantu pemindahan pesakit mampu ubat-ubatan immunosuppressive - pesakit boleh hidup kehidupan yang sihat, dan mudah-mudahan membantu rakyat Amerika yang lain mengelakkan disease(ESRD) buah pinggang peringkat akhir sama sekali. Anda boleh berkongsi kebimbangan ini dengan anda ahli-ahli Kongres dan kakitangan mereka dan menggalakkan mereka untuk memastikan sokongan kewangan yang mencukupi untuk dialisis supaya beratus-ratus ribu rakyat Amerika boleh terus menerima rawatan dialisis berkualiti.

Sebelum ini:Buah pinggang pesakit dialisis masa meningkatkan kualiti hidup

Artikel seterusnya:Hemodialisis Survival kadar lebih daripada Double Peritoneal dalam rawatan dialisis buah pinggang.

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat