WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Pertubuhan dialisis besar terkemuka di bawah penyiasatan Persekutuan

2018-03-23 09:16

Pertubuhan dialisis besar terkemuka di bawah penyiasatan PersekutuanPertubuhan dialisis besar terkemuka di bawah Persekutuan penyiasatan semula selepas penyelesaian sogokan

Berita utama sumber-sumber seperti berita Nefrologi dan jurnal perniagaan Denver melaporkan bahawa berasaskan Denver, dan salah satu daripada yang dua terbesar dialisis organisasi, DaVita penjagaan kesihatan rakan Inc. telah menerima sepina enam dari Jabatan Kesihatan AS dan manusia Perkhidmatan Pejabat Ketua pemeriksa dokumen daripada enam pusat dialisis yang berbeza yang ia beroperasi di Selatan California, menurut jurnal perniagaan Denver.

Sepina Persekutuan yang baru ini datang hanya 3.5 bulan selepas di Davita $389 juta Oktober penempatan (pembayaran sebanyak $350 juta), ditambah dengan pelucuthakan awam sebanyak $39 juta mengenai hakikat bahawa Davita telah menyalahi undang-undang anti suapan dengan tidak wajar membuat kontrak urusan dengan doktor. Oleh yang demikian, dalam penyiasatan mereka Kerajaan Persekutuan menaikkan soalan-soalan mengenai hubungan kewangan dengan doktor-doktor yang dirujuk pesakit Davita yang dimiliki klinik.

Walaupun perkara itu telah diselesaikan di luar Mahkamah, pegawai-pegawai Syarikat yang berpusat di Denver dialisis Titan, Davita, mendedahkan bahawa mereka tidak pasti betul-betul sebab mereka kini sedang disiasat. Menurut berita Nefrologi, Pejabat Jaksa Amerika Syarikat untuk Daerah tengah-tengah California berkata bahawa "subpoenas yang berkaitan untuk siasatan mengenai keperluan perubatan untuk pengangkutan pesakit. " masih, Davita memegang bahawa mereka tidak menyediakan atau bil penanggung insurans untuk kos mengangkut pesakit dialisis.

Seperti kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis akan bersetuju, ia bukanlah untuk menuding jari dan berkata yang sedang menjalankan amalan-amalan adil atau tidak adil, apa yang paling penting adalah bagaimana amalan-amalan ini memberi kesan terhadap kesihatan dan kualiti kehidupan pesakit-pesakit dialisis. Itulah sebabnya mengapa masih mengikuti peristiwa utama seperti penyiasatan Persekutuan ke dalam pertubuhan-pertubuhan dialisis yang besar seperti Davita adalah penting untuk memastikan bahawa tiada seorang pun daripada protokol mereka memberi kesan negatif kepada kesihatan pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik keseluruhan hasil manakala menjalankan dialisis.

Thiry Ketua Eksekutif pegawai, Kent berkata, "We hanya tahu apa yang kita tahu. Dan kami akan membuat anda dikemaskini seperti ini dibentangkan. "begitu juga, kerana lebih banyak maklumat boleh didapati mengenai ini terbaru Persekutuan siasatan daripada Davita, buah pinggang Hospital di china akan terus sentiasa terkini dan tepat tentang bagaimana sebenarnya ia kesan anda sebagai pesakit penyakit buah pinggang kronik dan kualiti rawatan dialisis.

Sebelum ini:Dialisis pesakit berisiko: Menandatangani petisyen untuk kekalkan & memperluaskan Program

Artikel seterusnya:Buah pinggang pesakit dialisis masa meningkatkan kualiti hidup

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat