WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Dialisis pesakit berisiko: Menandatangani petisyen untuk kekalkan & memperluaskan Program

2018-03-23 09:13

Faedah keselamatan sosial pesakit dialisis berisiko: Menandatangani petisyen untuk kekalkan & memperluaskan Program

Ramai pesakit dialisis tidak dapat bekerja dan bergantung kepada keselamatan sosial mereka untuk membiayai keperluan harian mereka yang Tempahan telah dibayar ke dalam seluruh kehidupan mereka bekerja. Itulah mengapa ianya amat membimbangkan apabila beberapa ahli politik dalam Kongres Amerika Syarikat nampaknya akan menolak undang-undang untuk mengurangkan faedah keselamatan sosial yang akan menghancurkan dengan lebih daripada 600,000 pesakit-pesakit dialisis di Amerika Syarikat serta lain-lain Kurang Upaya Kumpulan, rakyat Amerika yang telah bersara, dan Veteran Tentera.

Walaupun untuk pesakit dialisis yang secara aktif berusaha mengekalkan pekerjaan, mereka tidak biasanya dapat kerja sepenuh masa untuk membiayai keperluan mereka. Seperti pesakit penyakit buah pinggang kronik tahu, ia adalah sukar untuk bekerja kerana sakit tulang, keletihan yang disebabkan oleh anemia, sesak nafas, masalah dengan penggunaan, atau bengkak lutut atau kaki. Gejala-gejala ini boleh menyebabkan masalah dengan berjalan kaki, menawarkan diri untuk tempoh yang lama, dan menjalankan kerja-kerja setiap hari. Ini adalah benar terutamanya bagi mereka yang mengalami dialisis.

Itulah sebabnya mengapa pesakit yang menjalankan Peritoneal dialisis dan hemodialisis yang hampir secara automatik layak untuk menerima keselamatan sosial selepas permohonan wajib dan mengkaji proses. Malah, walaupun selepas penyakit buah pinggang yang kronik pesakit menerima pemindahan buah pinggang mereka diberi 12 bulan hilang upaya keselamatan sosial secara automatik. Selain itu, selepas tahun pertama Jabatan Keselamatan Sosial akan menilai kelayakan kecacatan berterusan jika pesakit masih tidak dapat bekerja.

Hujah terhadap keselamatan sosial adalah bahawa faedah perlu menjadi "cut sekarang supaya mereka tidak perlu dipotong nanti. " Adakah anda bersetuju dengan sentimen ini? Organisasi, mengukuhkan keselamatan sosial, tidak dan mencadangkan bahawa, "Social Keselamatan bekerja, dan majoriti rakyat Amerika mahu atur cara tersebut diperluaskan, dipotong. "

Kami menggalakkan anda untuk berkongsi suara anda. Jika anda percaya bahawa keselamatan sosial adalah satu program yang harus dipelihara dan bahkan termasuk faedah-faedah yang berkembang seperti melaraskan akaun bagi benar kos-of-hidup disebabkan oleh inflasi pada produk dan perkhidmatan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit membeli, menandatangani petisyen di bawah.

Sakit buah pinggang di china pasukan berharap bahawa anda akan menyertai kami dalam menghantar mesej kuat kepada ahli-ahli Kongres (di kedua-dua pihak) menyatakan bahawa, "Social Keselamatan harus dikekalkan dan diperluaskan secara bertanggungjawab - tidak memotong! " juga, untuk lebih banyak Berita Harian dan maklumat yang mengajar mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik bagaimana untuk menguruskan kehidupan dengan lebih baik

Sebelum ini:Telah memberi kesan kepada buah pinggang & hasil kesihatan pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Pertubuhan dialisis besar terkemuka di bawah penyiasatan Persekutuan

Tag: Dialisis Risiko

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat