WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Telah memberi kesan kepada buah pinggang & hasil kesihatan pesakit dialisis

2018-03-23 09:10

Telah memberi kesan kepada buah pinggang & hasil kesihatan pesakit dialisisKetidakseimbangan Kerajaan Persekutuan membiayai mungkin akan menimbulkan kesan negatif memberi kesan kepada hasil kesihatan pesakit buah pinggang Disease(CKD) & dialisis kronik

Tahukah anda bahawa menurut kronik buah pinggang penyakit pesakit peguambela dan pesakit dialisis, Jim Myers, terdapat perbezaan yang besar dalam pembiayaan penyelidikan penyakit buah pinggang kronik dan dialisis yang perlu untuk meningkatkan kualiti hidup pesakit? Beliau mencadangkan bahawa secara purata hanya kira-kira $30.00 untuk penyelidikan diperuntukkan satu orang yang menghidap penyakit buah pinggang kronik yang terendah semua penyakit-penyakit yang telah dirujuk termasuk Human Immunodeficiency Virus (HIV) - $4,000 setiap pesakit, Kanser - $534 setiap pesakit, Alzheimer - $101 setiap pesakit, penyakit jantung - $61 setiap pesakit, dan kencing manis - $39 per pesakit.

Angka-angka yang disenaraikan di atas adalah bukan untuk mencadangkan bahawa satu penyakit adalah lebih penting daripada yang lain. Walau bagaimanapun, ia adalah untuk kepentingan masyarakat penyakit buah pinggang kronik untuk memastikan bahawa mereka mempunyai dana sesuai untuk kemajuan penyelidikan serta menyedari dan sokongan penemuan yang dapat meningkatkan kehidupan harian mereka, kesihatan hasil dan panjang umur, anda tidak akan bersetuju?

Tabung buah pinggang Amerika melaporkan bahawa, "Thirty-one juta rakyat Amerika hidup dengan penyakit buah pinggang yang kronik, termasuk lebih daripada 636,000 individu-individu yang mempunyai kegagalan buah pinggang dan bergantung kepada dialisis atau pemindahan untuk terus hidup. " Well, setiap tahun Persekutuan Kerajaan appropriates pembiayaan penyelidikan penyakit buah pinggang kronik. Pada masa ini, kerja-kerja pecah tanah sedang dijalankan di pinggang kardioverter tiruan, boleh pakai buah pinggang tiruan, panjang umur pemindahan buah pinggang, dan Immunosuppressant alternatif. Walau bagaimanapun, penyelidikan jenis ini tidak boleh diteruskan tanpa pembiayaan yang sesuai

Oleh itu, anda bersama-sama dengan ahli-ahli dan penyokong-penyokong masyarakat penyakit buah pinggang kronik lain adalah digalakkan untuk memberitahu ahli-ahli Kongres untuk menyokong tambahan pembiayaan yang anda akan membantu untuk meningkatkan kesihatan hasil dan memperkukuhkan kualiti penjagaan bagi individu dengan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis.

Bagi pihak masyarakat penyakit buah pinggang kronik, Sila lengkapkan borang di bawah dan permintaan bahawa ahli-ahli Kongres yang anda meningkatkan Kerajaan Persekutuan membiayai penyelidikan penyakit buah pinggang kronik dan atur cara.

Sebelum ini:Kemajuan teknologi boleh menjadi pelopor kepada Transplantable Bioengineered buah pinggang berakhir dialisis

Artikel seterusnya:Dialisis pesakit berisiko: Menandatangani petisyen untuk kekalkan & memperluaskan Program

Tag: penyakit buah pinggang Dialisis hasil Kesihatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat