WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Kardioverter Corporation buah pinggang tiruan menawarkan kemajuan pateint buah pinggang

2018-03-23 08:44

Kardioverter Corporation buah pinggang tiruan menawarkan kemajuan pateint buah pinggangKardioverter Corporation buah pinggang tiruan menawarkan kemajuan terkini bagi pesakit penyakit ginjal kronik

Buat pertama kalinya pada tahun 2015, Perbadanan buah pinggang tiruan kardioverter berdasarkan mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit kemas kemajuan peranti mereka, The ginjal tiruan kardioverter - 1.

Berbeza dengan kajian yang dijalankan di Universiti California San Francisco, Perbadanan buah pinggang tiruan kardioverter ialah sebuah syarikat swasta yang juga berlumba ke arah pembangunan dan pelaksanaan untuk buah pinggang tiruan yang boleh digunakan dengan selamat kepada pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang sedang menderita dengan kegagalan buah pinggang. Lebih daripada 100,000 pesakit pada senarai menunggu buah pinggang pemindahan serta 600,000 + pesakit dialisis akan cemas menunggu pembangunan peranti ini kerana ia akan segera menangani kekurangan penderma pemindahan buah pinggang dan bahkan mungkin menamatkan perlunya Dialisis sepenuhnya.

Terbaru, Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat Roland G. Ludlow mengumumkan bahawa Syarikat telah menerima penting pembiayaan yang berterusan dan mungkin dipercepatkan penyelidikan. Beliau menulis, "ini infusi pembiayaan akan membantu kita mencapai tahap baru. Kita mempunyai pelan yang strategik untuk maju Sains kami, serta berkembang rangkaian pakar perunding teknikal untuk membantu kami Ketua penyelidik Dr. Ira Kurtz apabila diperlukan. Kita berada dalam bentuk yang sangat baik."

Banyak penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit sentiasa bertanya, "When ini akan teknologi boleh didapati, " atau Negeri, "Hurry up! Bilakah akan ujian manusia mula? "serta penyelidik di kardioverter tiruan buah pinggang Perbadanan berkata, anggaran "We bahawa manusia ujian akan bermula pada kira-kira 5-6 tahun. "bonus tambahan dengan buah pinggang kardioverter ini tiruan adalah yang dibangunkan sekali, pesakit tidak lagi perlu mengambil ubat Immunosuppressant yang bermakna mereka akan kurang terdedah kepada komplikasi ubat-ubatan biasa seperti, kencing manis, tekanan darah tinggi dan kanser. Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkembangan buah pinggang tiruan kardioverter - 1 termasuk pemberitahuan segera ketika ujian manusia bermula pada peranti, kemudian menghantar maklumat anda di bawah.

Untuk lebih banyak Berita Harian dan maklumat yang mengajar mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik, dialisis dan kencing manis bagaimana untuk membantu mengurus serta memperbaiki kehidupan mereka lawati laman web setiap hari.

Sebelum ini:Penyakit/dialisis buah pinggang pesakit berjaya mendapatkan buah pinggang

Artikel seterusnya:Kemajuan teknologi boleh menjadi pelopor kepada Transplantable Bioengineered buah pinggang berakhir dialisis

Tag: Buah pinggang tiruan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat