WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Penyakit/dialisis buah pinggang pesakit berjaya mendapatkan buah pinggang

2018-03-22 10:53

Menunjukkan bukti-bukti: Media sosial membantu penyakit buah pinggang kronik (CKD) / Dialisis pesakit berjaya mendapatkan buah pinggang

"Saya telah lakukan ini selama 15 tahun dan ia masih bertiup saya," kata Dr. Liise Kayler (Ketua daripada buah pinggang dan pankreas pemindahan di Erie County Medical Center) tentang hidup buah pinggang penderma yang menderma kepada orang yang tidak dikenali, mereka bertemu pada Media sosial. Dia meneruskan, besar "It's! Banyak kali, jika kita mempunyai penerima yang tidak mempunyai penderma, kami mengesyorkan (untuk) membenarkan orang di Facebook tahu, mendapatkan perkataan keluar. "dalam yang menarik dan menjanjikan trend baru-baru, ketara peningkatan bilangan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis akan mencari kejayaan dalam mendapatkan daripada senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN dan menghubungkan dengan penderma buah pinggang (Selfless) jelasnya bersedia dengan hanya berkongsi cerita mereka berkesan di Media sosial.

"Ia adalah menarik bahawa ia berkembang," berkata Dr. Kayler. Sebagai contoh, Dave Greber, melaporkan untuk berita 4 (WIVB) itu, Cheryl Yurek, altruistically menderma ginjal untuk pesakit penyakit buah pinggang kronik yang memerlukan, Gail Kleparek. Doktor percaya bahawa Gail akan mempunyai "likely meninggal dunia pada senarai itu. " Walau bagaimanapun, dengan menggunakan kuasa Media sosial, beliau telah berjaya bersambung dengan jumlah orang yang tidak dikenali, Cheryl, yang sanggup dan mampu untuk memberikan Gail bantuan beliau diperlukan - peluang kedua pada kehidupan yang penuh tanpa dialisis -oleh mendermakan satu buah pinggang. Dalam tempoh hari Cheryl adalah daripada hospital manakala Gail pulih.

Sekali lagi, Dr. Kayler berkata bahawa beliau melihat seorang "big peningkatan dalam situasi seperti Kleparek ini, di mana orang yang tidak dikenali sampai keluar untuk mengubah kehidupan yang terima-kasih kepada pautan dicipta oleh media sosial, " melaporkan berita 4 (WIVB). Adakah anda seterusnya? Boleh anda menyelamatkan nyawa penderma buah pinggang hidup jelasnya menjadi betul-betul di bawah hidung anda?

Penderma yang berminat harus tahu bahawa Dr. Kayler menyatakan, "After anda menderma, anda dapat hidup dengan [untuk] sepanjang hayat anda. Anda dapat hidup dengan perasaan itu bahawa anda benar-benar membantu seseorang dengan cara yang benar-benar signifikan." Jika anda adalah penyakit buah pinggang kronik atau pesakit dialisis dan anda bersetuju dengan Dr. Kayler sentimen, kemudian mengambil tindakan:

1.) suka dan berkongsi artikel dan video ini dengan keluarga dan rakan-rakan anda supaya mereka akan sedar tentang kehidupan yang berubah-ubah boleh menghidap selaku penderma buah pinggang tinggal kesan.

2.) bahagian cerita anda di Media sosial.

3.) tidak menjadi tidak digalakkan. Manakala sesetengah pesakit seperti, Eddie Beatrice, berhubung dengan penderma sepadan menyelamatkan nyawa mereka dalam masa beberapa minit berkongsi keperluan mereka di Media sosial, dalam kebanyakan kes ia mengambil masa yang lebih lama. Walau bagaimanapun, jika dilakukan dengan berkesan, anda akan dapat melihat kemajuan.

4.) sign up untuk buah pinggang Hospital di china, mencari A buah pinggang penderma kempen, untuk membantu membangunkan, memulakan dan menguruskan kempen berkesan disesuaikan dan disesuaikan untuk meningkatkan peluang anda menyambung dengan hidup bakal penderma buah pinggang.

Sebelum ini:Dialisis harus sedar wabak cecair dialisis dicemari

Artikel seterusnya:Kardioverter Corporation buah pinggang tiruan menawarkan kemajuan pateint buah pinggang

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat