WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Jawapan kepada soalan-soalan yang biasa ditanya tentang buah pinggang tiruan

2018-03-21 15:27

Jawapan kepada soalan-soalan yang biasa ditanya tentang buah pinggang tiruanJawapan kepada soalan-soalan biasa ditanya mengenai buah-pinggang kardioverter tiruan Disease(CKD) buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis

Lebih 4,300 penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit secara langsung telah secocok dengan buah pinggang hospital di china untuk maklumat lanjut tentang buah pinggang kardioverter tiruan dan bagaimana mereka boleh mengambil bahagian dalam ujian manusia (jika anda berminat dalam ujian manusia klik di sini). Semua orang yang berkomunikasi dengan sakit buah pinggang di china pasukan sentiasa mempunyai persoalan. Berikut adalah jawapan kepada soalan-soalan yang paling biasa pasukan kami ditanya kerana ia berkaitan dengan kemajuan (1) buah pinggang kardioverter tiruan dan (2) bagaimana peranti tersebut sebenarnya akan bekerja di badan-badan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis:

Jawapan: Menurut PERMINDAHAN pakar bedah, Dr. Jeffrey Campsen (Hospital Universiti di Utah), potensi untuk menyelamatkan nyawa adalah luar biasa. "I berfikir sepanjang tempoh 10 tahun, berjuta-juta dan berjuta-juta, " kata pakar bedah.

Soalan: Apakah saiz anggaran kardioverter buah pinggang tiruan?

Jawapan: Semua akaun cadangkan peranti adalah saiz secawan kopi.

Soalan: Saya akan dapat rasa sekali lagi, seperti yang saya lakukan sebelum menghadapi kegagalan buah pinggang jika saya memilih untuk menggunakan kardioverter buah pinggang tiruan?

Jawapan: Penyelidik membawa Dr. Shuvo Roy (University of California) berkata, peranti "The mampu untuk menyediakan fungsi buah pinggang. " NewsOK melaporkan Dr. Roy disebutkan, "It mengambil darah, itu, dan menjana satu cecair buangan seperti air kencing. "

Soalan: Bagaimanakah kardioverter buah pinggang tiruan berfungsi?

Jawapan: Peranti kardioverter kecil tidak akan menggunakan pam atau kuasa elektrik. Sebaliknya, laporan mencadangkan bahawa ia dapat berfungsi kepada darah semata-mata dan mempunyai membran cekap "super bahawa penapis toksin, " yang akan menyediakan amat diperlukan kebebasan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis. Dr. Campsen berkata, kini pesakit mempunyai satu proses yang sangat panjang dan menunggu masa untuk pemindahan buah pinggang. "First anda perlu diletakkan di dalam senarai menunggu, " kata doktor baik, "which kadang-kadang boleh mengambil beberapa tahun Selain itu, sesetengah pesakit menunggu setengah sedekad atau sedekad untuk buah pinggang merupakan pemindahan. " Soalan: Apakah kadar survival dijangka buatan dalam Kardioverter buah pinggang itu sendiri? Berapa kerap saya perlu dapatkan yg baru?

Jawapan: Peranti ini bertujuan untuk menjadi kekal dan pasukan projek buah pinggang adalah mengarah usaha mereka ke arah itu. Semasa ujian dan penyelidikan mencadangkan bahawa ia boleh mungkin untuk peranti beroperasi selama bertahun-tahun, tanpa kegagalan. Walau bagaimanapun, jika berlaku kegagalan, penggantian penapis dan/atau sel-sel akan melibatkan pembedahan invasif minimum.

Soalan: Ia telah terbukti untuk bekerja?

Jawapan: Projek buah pinggang menjalankan ujian secara lelaran peranti kecil-kecilan dan, setakat ini, telah menunjukkan penapisan dan patency vaskular dalam komponen alat tersebut penuh dengan kejayaan.

Soalan: Di mana Adakah saintis-saintis dari segi penyelidikan dan percubaan?

Jawapan: Penyelidik Universiti California telah mula Pengajian Pra Klinikal.

Soalan: Serius, saya bosan menunggu. Bilakah penyelidik dijangka memulakan ujian manusia? Saya dengan senang hati akan bertindak sebagai babi guinea!

Jawapan: Jika projek buah pinggang menerima pembiayaan cukup tepat pada masanya, mereka mengharapkan untuk mencapai ujian klinikal menjelang akhir 2017. Garis masa ini, Walau bagaimanapun, akan ditangguhkan sekiranya mereka tidak menerima pembiayaan mencukupi dalam masa.

Jika anda berminat untuk dipertimbangkan bagi ujian manusia 2017, kemudian lengkapkan di bawah borang. Jika anda sebelum ini telah melengkapkan borang dan pasukan kami telah tidak dapat berhubung dengan anda menghantar semula maklumat anda. Berkongsi artikel dan borang ini dengan keluarga dan rakan-rakan anda untuk menunjukkan kepada mereka bahawa terdapat banyak harapan dan kemajuan ke arah memperbaiki kehidupan orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik dan dialisis.

Sebelum ini:Mempercepatkan pembangunan buah pinggang tiruan untuk pesakit-pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Hemodialisis berbanding kadar Survival Peritoneal dialisis

Tag: Buah pinggang tiruan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat