WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Mempercepatkan pembangunan buah pinggang tiruan untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-03-21 15:03

Mempercepatkan pembangunan buah pinggang tiruan untuk pesakit-pesakit dialisisMahu menyokong Program untuk mempercepatkan pembangunan buah pinggang tiruan untuk buah pinggang kronik Disease(CKD) & pesakit dialisis?

Kardioverter buah pinggang tiruan ini dijangka dapat memperbaiki dan menyelamatkan kehidupan berjuta-juta penyakit buah pinggang kronik dan pesakit-pesakit dialisis seluruh dunia. Manakala ujian manusia dijangka akan bermula pada penghujung 2017, ada yang segera untuk memulakan ujian manusia lebih cepat dan segera menawarkan peranti ini kepada pesakit. University of California, San Francisco mencadangkan bahawa menyumbangkan derma sebanyak $5.00 atau bahkan $1.00 dapat sangat membantu (lebih banyak maklumat di bawah).

Menurut Dr. Emilio Poggio (Nephrologist di Cleveland Clinic) terdapat kira-kira 600,000 pesakit sedang menjalankan dialisis di Amerika Syarikat dan 100,000 dalam senarai menunggu untuk pemindahan buah pinggang. Seperti kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang kronik tahu, terdapat kekurangan besar daripada buah pinggang yang tersedia untuk pemindahan dan hanya 16,000 pesakit daripada lebih 100,000 menunggu pemindahan buah pinggang yang benar-benar akan menerima satu setiap tahun. Dengan semakin ramai pesakit-pesakit yang ditambah ke senarai dan purata lima (5) hingga tujuh (7) tahun tunggu masa meningkat; seramai 4,500 penyakit buah pinggang yang kronik pesakit meninggal dunia setiap tahun semasa menunggu pemindahan buah pinggang dan banyak lagi meninggal dunia akibat daripada kesan-kesan sampingan yang dikaitkan dengan dialisis.

Keluarga David bersama-sama dengan badan-badan amal malaikat, 501 (c) 3 organisasi bukan keuntungan, telah mula bekerja dengan Dr. Shuvo Roy (Lead penyelidik projek buah pinggang) untuk membantu mengumpul dana melalui kempen yang mereka panggil "Juliana's harapan. " Juliana Casey (Christian David anak saudara) mula dialisis apabila beliau pada usia 14 tahun, dan kini pada usia 24 tahun dia telah mengalami pemindahan buah pinggang gagal dan telah dianggap tidak layak untuk hidup atau penderma buah pinggang simpanannya (meninggal dunia).

Juliana, cerita ini tidak jauh bezanya berbanding dengan lain-lain lagi di seluruh negara dan seluruh dunia yang perlu berdepan dengan pelbagai cabaran yang berkaitan dengan dialisis seperti loya, keletihan, kesakitan, had cecair, diet yang sangat terhad, kemurungan, di sepanjang dengan pelbagai komplikasi lain. Kardioverter buah pinggang tiruan akan menjadi kecil dan pembedahan alat peranti yang akan menawarkan satu alternatif rawatan dialisis dan buah pinggang lama PERMINDAHAN senarai menunggu. Peranti ini dijangka juga menjimatkan sejumlah besar wang dalam kos penjagaan kesihatan negara.

Inisiatif Crowdfunding akar umbi ini akan menyokong kerajaan semasa pembiayaan untuk mempercepatkan kadar kerja projek yang memenuhi atau mengatasi Jadual ujian manusia 2017. Sila ambil perhatian, bahawa pembangunan besar ini tidak pernah akan menjadi mungkin tanpa minat dan sokongan anda telah menunjukkan usaha-usaha sokongan utama organisasi penyakit buah pinggang yang kronik seperti buah pinggang hospital di china. Oleh itu, jika anda mampu, kami menggalakkan agar anda terus menyokong inisiatif ini dengan menderma, berkongsi dan menyukai artikel ini di Facebook, Twitter dan melalui e-mel untuk membantu meningkatkan kesedaran tentang perlunya pertambahan peruntukan untuk membawa buah pinggang kardioverter tiruan ke pasaran secepat mungkin.

Sebelum ini:Keintiman tidak harus akhir semasa dialisis bermula

Artikel seterusnya:Jawapan kepada soalan-soalan yang biasa ditanya tentang buah pinggang tiruan

Tag: Dialisis Buah pinggang tiruan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat