WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Buah pinggang yang boleh pakai untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-03-18 10:30

Buah pinggang yang boleh pakai untuk pesakit-pesakit dialisisBuah pinggang yang boleh pakai untuk pesakit-pesakit dialisis yang dibawa ke peringkat seterusnya dibuat tersedia secara komersil

Peranti boleh pakai buah pinggang tiruan sedang menjalani ujian haiwan. Walaupun ia masih perlu melalui ujian manusia, projek ini telah mencapai peringkat di mana rakan-rakan "commercial bersedia untuk membawa teknologi ke peringkat seterusnya, " menurut Sains harian pada 14 April 2014.

Adakah anda mendapat teruja, dan anda akan memakai peranti ini? Pada ketika ini, memang agak mungkin bahawa anda boleh mempunyai pilihan untuk mencuba rawatan baru dalam masa hidup anda. Ia akan berfungsi seperti sebuah mesin dialisis konvensional, mengambil darah dan melewati beberapa penapis untuk membuang bahan buangan. Berikut adalah perbezaan, Mesin adalah kecil, ia akan berjalan 24/7, dan anda akan dapat memantau data kunci mata melalui telefon pintar anda! Seolah-olah yang tidak menarik cukup, itu tidak lama lagi untuk menjadi komersial peranti akan menghantar data penting ke Nephrologists anda supaya mereka juga boleh memantau keadaan anda.

Bukan sahaja akan "wearable kidney dalam" mengurangkan peluang kemasukan ke hospital, rawatan dialisis yang berterusan anda akan menjadi lebih berkesan daripada rawatan berselang seli, memperbaiki keadaan kesihatan anda dengan, dan menghapuskan penyakit dialisis "after syndrome "sepenuhnya. "Most penting, " menjelaskan Ms Anastasia Garbi, Ketua projek bekas, "the pesakit kini boleh membawa hidup yang lebih normal, bekerja dan bersenam tanpa panjang lawatan tetap ke pusat hemodialisis. "

Teknologi yang dijangka dapat meningkatkan jangka hayat pesakit-pesakit dialisis dengan 16 hingga 20 tahun tidak mempunyai tarikh pelancaran khusus. Walau bagaimanapun, peningkatan permintaan, dan kepentingan perdagangan membuat teknologi ini terutamanya menjanjikan untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit untuk menonton.

Sebelum ini:Alternatif dialisis bagi pesakit penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Berakhir Dialisis pesakit penyakit buah pinggang kronik tahu ia

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat