WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Penyakit buah pinggang tiruan Update: ginjal boleh pakai berjaya

2018-03-17 10:37

Penyakit buah pinggang tiruan Update: ginjal boleh pakai berjayaBuah pinggang tiruan yang boleh pakai Kemaskini: Buah pinggang kronik (CKD) Disese manusia percubaan berjaya hasil & tambahan jawatan terbuka

"I baru sahaja selesai perbicaraan saya manusia dengan buah pinggang tiruan boleh pakai (WAK)! Ia adalah luar biasa, "pesakit dialisis baru ini menulis. Oleh itu, ujian untuk tiruan boleh pakai buah pinggang (juga dikenali sebagai boleh pakai tiruan buah pinggang) telah dimulakan dan laporan awal kelihatan cerah; termasuk beberapa pesakit yang mengambil yang bahagian dalam perbicaraan manusia awal laporan yang "ran normal darah mereka" Bilakah biasanya mereka menghadapi cabaran dengan hipertensi (tekanan darah tinggi) atau Hypotension (tekanan darah rendah). Selain itu, pesakit dilaporkan "normal tidak ada pening atau kekejangan, keputusan makmal yang baik, dan perasaan, seperti biasa, kerana pada dialisis. " seperti anda juga tahu, pesakit-pesakit dialisis mempunyai sedikit keupayaan untuk bergerak sepanjang rawatan mereka. Cepat dijejaki oleh '' Food and Drug Administration (FDA), buah pinggang tiruan boleh pakai bertujuan agar pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis dengan gaya hidup yang lebih normal dan "freedom semasa dialisis mereka rawatan. " seperti yang konvensional Mesin dialisis, ia menapis darah pesakit-pesakit dialisis. Namun, tidak seperti semasa mudah alih atau pegun mesin-mesin dialisis, WAK yang boleh dijalankan secara berterusan pada bateri dan tidak telah diplagkan ke saluran keluar elektrik atau disambung ke paip air. Malah, pasukan penyelidikan, diketuai oleh Dr. Victor Gura telah dapat mengurangkan air yang perlu digunakan untuk dialisis dari 40 gelen untuk hanya satu Pint, menurut Update Kejuruteraan.

Mesin ini disambungkan dengan sebuah kateter hemodialisis (double lumen tunneled kateter digunakan untuk hemodialisis). Manakala model semasa seberat kira-kira 10 kilogram dan pesakit-pesakit dialisis telah menyatakan kebimbangan mengenai berat badan, pengubahsuaian pada masa hadapan dapat menjadikan ia lebih ringan serta lebih diperkemas. Selain itu, orang-orang yang telah menjalankan ujian-ujian percubaan manusia telah mencatat bahawa semasa perbicaraan mereka dapat makan dan minum apa-apa yang mereka mahu termasuk garam dan mempunyai sekatan cecair.

Jelas sekali, kemajuan yang ketara telah dibuat supaya buah pinggang boleh pakai tiruan boleh diakses kepada semua pesakit-pesakit dialisis. Dr. Gura menyatakan bahawa, "We telah menerima banyak pertanyaan daripada pesakit, yang ingin menjadi sukarelawan bagi percubaan klinikal pertama kami berterusan dengan WAK. " Beliau menggalakkan pesakit yang berminat menyertai dalam laluan manusia masa depan untuk memastikan bahawa mereka bertemu dengan Kriteria kelayakan yang diperlukan. Menyediakan di bawah maklumat yang diminta untuk mengakses senarai penuh terperinci kriteria dan mendaftar sehingga menjadi seorang calon yang mungkin bagi ujian manusia.

Sebelum ini:Rawatan dialisis baru bakal dilancarkan dan boleh mencegah pesakit buah pinggang daripada "Tethered"

Artikel seterusnya:Alternatif dialisis bagi pesakit penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang Buah pinggang tiruan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat