WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Akan yang kecil & ringan boleh pakai tiruan untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-03-17 10:08

Akan yang kecil & ringan boleh pakai tiruan untuk pesakit-pesakit dialisisBuah pinggang tiruan kecil & ringan boleh pakai memberi Disease(CKD) buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis yang dikehendaki kebebasan?

Pada 14 Disember 2015, buah pinggang Hospital menerbitkan sebuah artikel yang bertajuk, Kemaskini buah pinggang tiruan boleh pakai: kronik buah pinggang Disease(CKD) manusia percubaan berjaya hasil & tambahan jawatan terbuka, berkongsi maklumat terkini mengenai kemajuan tiruan boleh pakai Buah pinggang (WAK) dan wawasan tangan pertama tentang ujian manusia.

Masyarakat penyakit buah pinggang kronik adalah diminta untuk Timbang-masuk, "Would anda cuba WAK ke? " agak menghairankan, penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit telah dipecahkan. Manakala beberapa "Sign berkata, saya up!, " selebihnya kurang teruja dengan idea dan dinyatakan, "It adalah terlalu berat, " dan "I harapan mereka tidak merancang untuk mempunyai pesakit memakai yang keluar dari rumah. Ianya terlalu besar. "aduan dua asas tentang buah pinggang tiruan boleh pakai adalah bahawa ia adalah terlalu besar (1) dan (2) berat. Ketua penyelidik buah pinggang tiruan boleh pakai, Dr. Victor Gura (bersekutu klinikal Profesor perubatan daripada The Geffen School of Medicine di UCLA) berkata, "kualiti hidup pesakit-pesakit dialisis meninggalkan banyak untuk dibayar berasingan. " Tempahan Dialisis pesakit akan bersetuju, tetapi mereka tidak bersedia untuk menggantikan mereka semasa dialisis rawatan yang mereka adalah biasa untuk sesuatu yang seolah-olah lebih mudah alih, tetapi juga lebih membebankan.

Buat pertama kalinya, Dr. Gura berkongsi visi untuk buah pinggang tiruan yang boleh pakai dan harapan yang peranti boleh memberi "basically pesakit dialisis kehidupan mereka kembali, " dengan memberikan mereka lebih banyak kebebasan. Buah pinggang tiruan boleh pakai buat masa ini beroperasi secara berterusan pada bateri, tetapi seberat 10 kilogram yang terlalu berat untuk kebanyakan pesakit-pesakit dialisis. Walau bagaimanapun, Dr. Gura, memberitahu anak-anak ABC News, WAAY 31 TV, "while bahawa prototaip semasa seberat 10 kilogram, mereka berharap agar suatu versi lebih kecil, lebih ringan tidak lama lagi. "

Penyelidik berharap peranti akan membolehkan pesakit untuk berjalan, membeli-belah, atau melakukan kerja-kerja lain semasa menerima dialisis. Menurut Dr. Jonathan Himmelfarb (Pengarah Institut Penyelidikan buah pinggang di Universiti Washington), "pesakit akan dapat menjalani kehidupan dan bergerak dan tidak akan tethered untuk sebuah mesin masa yang sama menerima terapi dialysis." Selain itu, pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis memerlukan ubat-ubatan sedikit dan hospital lawatan sambil diet yang lebih liberal. Bukankah itu lebih bagus?

Oleh itu versi ini lebih kecil, lebih ringan daripada buah pinggang tiruan boleh pakai boleh sangat baik memberikan pesakit-pesakit dialisis lebih banyak kebebasan dan "lease yang baru life" mereka dapat menguruskan cabaran-cabaran yang berkaitan dengan kegagalan buah pinggang. Bagi kebanyakan pesakit ini akan perubahan dialu-alukan!

Akan anda mempertimbangkan untuk menjalankan rawatan dialisis anda dengan buah pinggang tiruan yang lebih kecil dan lebih ringan daripada prototaip semasa boleh pakai? Klik di sini untuk berkongsi fikiran penting dan pendapat pada peranti boleh pakai buah pinggang tiruan baru dengan yang lain melalui 16,800 buah pinggang Hospital di china rakan laman peminat Facebook. Juga, untuk di Tempahan penemuan tentang buah pinggang tiruan boleh pakai serta utama Azharina dan maklumat lain yang mengajar mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik, kencing manis dan dialisis bagaimana lebih baik mengurus dan memperbaiki kehidupan mereka,

Sebelum ini:Jangkitan yang paling kerap dihadapi oleh pesakit penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Rawatan dialisis baru bakal dilancarkan dan boleh mencegah pesakit buah pinggang daripada "Tethered"

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat