WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Dialisis terbesar mengubah matlamatnya untuk perubatan regeneratif penyakit buah pinggang

2018-03-14 09:26

Dialisis terbesar mengubah matlamatnya untuk perubatan regeneratif penyakit buah pinggangPertubuhan dialisis terbesar di Amerika Syarikat juga akan mengubah matlamatnya untuk perubatan regeneratif Disease(CKD) buah pinggang yang kronik

Pemapar tetap melalui e-mel dan bertanya, "Has ada apa-apa kemajuan pada buah pinggang regeneratif? Saya mengalami dialisis, dan saya hanya tidak tahu mana hendak pergi. Saya berterima kasih kepada hidup, tetapi lebih cepat saya boleh mendapatkan dari dialisis, lebih baik. "

Berita baik untuk kronik buah pinggang penyakit masyarakat, terutamanya bagi lebih daripada 600,000 pesakit yang sedang menjalankan dialisis: The Pertubuhan dialisis yang terbesar di Amerika Syarikat, penjagaan perubatan Fresenius, telah menubuhkan sebuah anak syarikat (Syarikat dikawal oleh syarikat induk) memberi tumpuan kepada perubatan regeneratif. Ini datang selepas banyak Hospital buah pinggang dalam artikel-artikel china dilaporkan pada penyelidikan yang diterbitkan oleh institusi seperti Universiti Stanford, Tel Aviv University dan Universiti Harvard yang meneroka potensi besar dalam perubatan regeneratif (kuasa buah pinggang, Bioengineered dialisis akses, peremajaan buah pinggang, dll.) bagi penyakit buah pinggang yang kronik pesakit menjalani kehidupan yang penuh, bebas daripada dialisis. Oleh yang demikian, Fresenius perubatan penjagaan pintu masuk ke dalam bidang penyelidikan ini boleh membuktikan aliran yang sangat menarik yang dapat memberikan pesakit penyakit buah pinggang kronik kualiti hidup yang lebih tinggi.

Kerjasama dengan Universiti Torino, matlamat Pertubuhan dialisis yang besar adalah untuk menaik taraf kehidupan pesakit penyakit buah pinggang kronik. Fresenius perubatan penjagaan, Unicyte, diasaskan pada tahun 2015 memberi tumpuan kepada penyelidikan sel stem adalah fueling saluran paip sangat berkesan pendekatan dengan memberi impak besar pada pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik kehidupan "in perintah untuk memberikan kehidupan yang berubah-ubah regeneratif ubat-ubatan, "mencadangkan website Syarikat.

Lebih spesifik, dua utama ciri-ciri sel stem adalah diri-pembaharuan (keupayaan untuk terus membahagi-bahagikan untuk menghasilkan salinan yang sama diri sendiri) dan pembezaan (keupayaan untuk menukar ke dalam sel-sel yang khusus). Forbes.com berkata, sel-sel "Stem akan akhirnya merevolusi pemindahan organ. " apa yang menjadi jelas adalah bahawa sel stem telah pesat muncul sebagai pilihan baru revolusi untuk pembaikan tisu serta buah pinggang regenerasi dan Mei, malah, tawaran yang masa depan amat cerah untuk masyarakat penyakit buah pinggang kronik.

Kerana ia berkaitan dengan penyelidikan sel stem perubatan regeneratif dan am khususnya - sokongan lebih banyak, pembiayaan dan sumber-sumber diperuntukkan, meriah. Kebanyakan akan bersetuju bahawa ini adalah berita yang sangat baik. Ia pasti akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana ini anak jagaan perubatan Fresenius, Unicyte, akan memberi kesan kehidupan pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis dan apa pilihan mengubah hidup mereka boleh menawarkan.

Sebelum ini:Baik News "untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Pesakit hemodialisis akan mempertimbangkan Peritoneal dialisis

Tag: Dialisis penyakit buah pinggang ubat-ubatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat