WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Tradisional AV Fistula dan rasuah untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-03-13 11:06

Tradisional AV Fistula dan rasuah untuk pesakit-pesakit dialisisImplant prosedur untuk menandakan akhir tradisional AV Fistula dan rasuah untuk pesakit-pesakit dialisis

Bagi orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD), profesional penjagaan kesihatan dan organisasi yang sama telah dipersetujui bahawa fistula Arteriovenous (AV) yang "gold standard" (jenis terbaik) akses vaskular, diikuti hanya dengan rasuah sintetik dalam buah pinggang yang kronik Penyakit (CKD) pesakit hemodialisis. Ini adalah kerana fistula yang mempunyai kadar yang rendah dan komplikasi, kaunseling pesakit jangkitan. Walau bagaimanapun, salur darah sedia untuk digunakan bioengineered baru muncul sebagai pengganti yang baik dan selamat untuk di rasuah sintetik dan bahkan fistula AV, menurut keputusan daripada ujian yang telah dibentangkan pada Persatuan jantung Amerika pada 20 November 2013.

Jeffrey H. Lawson, MD, PhD (Pusat Perubatan Universiti Duke) mencadangkan bahawa urat-urat bioengineered tiruan tidak lagi hanya meminimumkan risiko jangkitan dan kaunseling pesakit, tetapi juga mengurangkan peluang untuk "rejection." "off-the-shelf ini" urat dibina oleh memupuk ke arah sel manusia pada scaffold satu tiub untuk membentuk bentuk kapal seperti mana yang kemudian scrubbed daripada kualiti-kualiti yang boleh mencetuskan daya tahan sekali ia yang diimplan ke dalam lengan pesakit dialisis.

Setelah perbicaraan manusia, penyelidik mendapati bahawa urat yang terbukti mekanikal serupa untuk kapal-kapal yang asli dan selepas 6 bulan Jadilah mencukupi mengalir pada semua pesakit dengan tiada bukti reaksi imun, jangkitan atau tanda-tanda aneurysms. Manakala Dr.

Lawson menyatakan bahawa susulan lebih lama dan tambahan kajian klinikal adalah diperlukan untuk mengesahkan pemerhatian awal, satu pencapaian penting telah dicapai. Pentadbiran dadah dan makanan AS telah meluluskan permohonan Investigational ubat baru untuk menilai bioengineered kapal-kapal dalam sidang AS perbandingan pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang menjalani hemodialisis.

Sebelum ini:Pelayaran & dialisis untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Baik News "untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Tag: Dialisis Fistula

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat