WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Pelayaran & dialisis untuk pesakit penyakit ginjal kronik

2018-03-13 09:37

Kemampuan & kebolehcapaian mitos berkaitan dengan pelayaran & Dialisis pesakit penyakit ginjal kronik

Untuk banyak penyakit buah pinggang yang kronik pesakit dialisis, percutian sering dianggap mewah yang mereka tidak dapat menikmati dan pelayaran mungkin kelihatan seperti mudah paip-mimpi. Merit pelayaran yang jelas dan merangkumi: berehat, membantu melegakan tekanan, bersenang-senang dengan keluarga dan rakan-rakan, keseronokan hidup, dan banyak lagi.

Namun, untuk pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan di Pusat hemodialisis, pelayaran memerlukan masa yang mereka tidak dapat barang ganti, dan walaupun rumah hemodialisis dan Peritoneal Dialisis pesakit sering berhadapan dengan perbelanjaan yang mereka tidak mampu. Walau bagaimanapun, kekurangan maklumat diketahui yang KidneyBuzz.com akan berkongsi dalam artikel ini mungkin memberikan pesakit-pesakit dialisis dengan alatan yang diperlukan untuk mengatasi cabaran-cabaran dan menikmati keseronokan-diisi pelayaran; secara langsung meningkatkan kualiti hidup mereka.

Pertama, pesakit penyakit buah pinggang kronik Tempahan dialisis percaya bahawa pelayaran agak panjang dan tidak kurang dari 6 hari lepas. Hal ini sebenarnya tidak tepat kerana terdapat pelbagai pelayaran yang panjang hari atau bahkan hanya makan malam pelayaran. Ramai akan terkejut untuk mengetahui bahawa ia adalah pelayaran itu banyak diperdebatkan kini bertahan satu hari atau lebih pendek, sejak populariti bagi hari pelayaran dan pelayaran persiaran Majlis Makan malam atau Sarapan tengah hari semakin meningkat. Oleh itu, sementara pesiar pendek ini jarang diambil kira apabila menimbangkan tempoh pelayaran kebanyakan, ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik mampu Jadual sehari dialisis untuk menikmati pelayaran hari santai.

Ya, Terdapat juga dua hari pelayaran, tetapi tiga hari dan tujuh hari pelayaran yang biasanya paling kerap skim yang ditawarkan. Pesakit-pesakit dialisis boleh bekerja dengan organisasi seperti dialisis Holiday International (bahagian Kumpulan penjagaan perubatan Fresenius) Jadual dialisis sesi di seluruh dunia jika anda melancong di peringkat antarabangsa. Walaupun Medicare dan Medicaid tidak membayar untuk rawatan dialisis Antarabangsa terdapat beberapa syarikat insurans tambahan yang akan membayar balik kepada peratusan daripada sesi dialisis dalam pesawat atau antarabangsa.

Jelas sekali, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit yang menjalankan Home hemodialisis atau dialisis Peritoneal mempunyai fleksibiliti yang lebih banyak kerana rawatan mereka mudah alih. Namun, biasa di kalangan semua pesakit dialisis adalah kemampuan bercuti. Pelayaran menawarkan nilai yang hebat untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit percutian dolar terutamanya jika mereka berada dalam pendapatan yang tetap kerana tambang yang merangkumi hampir semua yang mereka perlukan untuk satu lawatan yang menyeronokkan: makanan, penginapan, siang hari dan hiburan malam dan pengangkutan antara destinasi pelancongan. ABC News melaporkan bahawa, "We sering melihat tawaran pelayaran pada arus perdana pelayaran garisan di bawah $ 100 setiap orang, setiap malam, yang mengekstrak lebih murah daripada apa yang anda akan menghabiskan masa untuk sebuah hotel, Makan malam dan tayangan. " Walau bagaimanapun, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit perlu tahu bahawa Di pusat dialisis di laut adalah agak lebih mahal.

Salah satu kelebihan terbesar belayar untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit dialisis yang mempunyai bajet yang terhad adalah bahawa mereka boleh membuat tempahan hampir satu tahun lebih awal dan membayar untuk percutian mereka setiap bulan selepas 10% deposit! Selain itu, sering kali diabaikan pesakit seperti orang-orang yang mengalami dialisis disediakan bantuan tambahan sepanjang tempoh mereka belayar yang mungkin termasuk ruang bantuan dan penginapan lain memberikan ketenangan fikiran dan keyakinan bahawa segala keperluan mereka akan dipenuhi.

Tips tambahan untuk dialisis pelancongan termasuk: 1. memastikan bahawa anda basuh tangan anda dengan kerap dan mengambil vaksin disyorkan anda apabila pelayaran untuk mengelakkan virus atau jangkitan.

2. penyimpanan rekod perubatan yang lengkap dan terkini.

3. pembungkusan semua ubat-ubatan anda ditetapkan.

4. penjadualan rawatan terakhir anda pada hari sebelum memulakan perjalanan.

5. perancangan untuk kelewatan perjalanan (lalu lintas, ketidaktentuan syarikat penerbangan, dll.).

6. memastikan anda membawa pasport yang sah dan pengenalan diri yang berkenaan untuk destinasi yang anda merancang untuk melawat.

Sebelum ini:Rawatan dialisis membawa perubahan kepada kualiti hidup

Artikel seterusnya:Tradisional AV Fistula dan rasuah untuk pesakit-pesakit dialisis

Tag: penyakit buah pinggang rawatan Dialysis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat