WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Pelancongan tidak mempunyai tujuan untuk pesakit penyakit ginjal semasa dialisis bermula

2018-03-12 09:42

Pelancongan tidak mempunyai tujuan untuk pesakit penyakit ginjal semasa dialisis bermulaBanyak penyakit buah pinggang yang kronik pesakit yang telah memilih untuk menjalankan dialisis, rasanya seperti setiap aspek kehidupan mereka diganggu termasuk keseronokan perjalanan keluarga (Tahunan) Tahunan, Ulang tahun percutian, percutian musim panas, penting perhimpunan keluarga (perkahwinan, kanak-kanak kelahiran, pengebumian, penyampaian ijazah) dan lain-lain pelepasan yang perlu. Perjalanan adalah penting kerana ia membolehkan pesakit untuk kekal dalam hubungan dengan orang yang tersayang (berbanding hanya melalui telefon atau media sosial), ia adalah menyeronokkan dan menambah nilai kepada hidup bukannya berputus asa terhadap kehidupan dan perjalanan juga menawarkan peluang bagi mereka yang mempunyai Penyakit buah pinggang kronik untuk berehat dari tekanan kehidupan harian - mencabut dari kebimbangan dalam hidup sehari-hari sebagai pesakit dialisis. Malangnya sebagai unit mula dibina dialisis, melancong sering datang terhenti screeching. Walau bagaimanapun, perjalanan yang selesa dengan tekanan yang terhad mungkin boleh terus bagi ramai pesakit yang cuba untuk menggabungkan strategi-strategi berikut ke dalam percutian akan datang mereka.

Adakah anda suka melancong? Lancar Mindbodygreen.com, Terdapat banyak sebab-sebab yang sangat baik dan manfaat kesihatan untuk melihat lebih banyak di dunia dengan perjalanan dijelaskan yang mana termasuk:

1. berhubung dengan orang yang tersayang atas sokongan tambahan dan satu rangsangan moral.

2. memberi pesakit-pesakit dialisis berehat dari gaya hidup mereka yang pantas dan tertekan.

3. membantu pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang mencapai kejayaan mental, fizikal dan emosi yang menyumbang kepada pandangan yang lebih baik dan lebih sihat hidup.

4. menyediakan pesakit masa untuk sembuh, pulih, mengurangkan tekanan dan membantu mengembalikan semangat untuk hidup.

5. menggalakkan kesabaran dengan melepaskan harapan berat mentaliti "satu biasa cara untuk hidup" yang sekali gus membolehkan kehidupan mengalir lebih.

6. menjemput peluang untuk hilang dan menghadapi kebimbangan yang tidak diketahui.

7. membantu pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis yang menjumpai semula diri mereka untuk meningkatkan deria identiti dan kekuatan untuk terus berjuang untuk kualiti hidup yang lebih tinggi.

Disyorkan bacaan: Langkah-langkah untuk bercuti tanpa tekanan pada dialisis

Yayasan buah pinggang negara berkata, "Traveling boleh memberikan satu rangsangan besar kepada moral dan rasa baik pesakit-kerana. " bertentangan dengan kepercayaan umum, kebanyakan Nephrologists menggalakkan pelancongan jika pesakit adalah stabil. Ini bukanlah hanya untuk pesakit rumah hemodialisis atau dialisis Peritoneal. Jika anda adalah pesakit di Pusat hemodialisis yang tidak menyekat perjalanan anda. Jika anda tidak mendapat keputusan yang anda inginkan untuk jadual rawatan di kemudahan lain, pertimbangkan selaras dengan organisasi dialisis pusat panggilan Perkhidmatan tetamu:

Walaupun perjalanan antarabangsa boleh menjadi sedikit sakit kepala dan sangat mahal, banyak penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit yang mungkin tertanya-tanya, boleh "Where saya mengembara yang akan terbaik menampung saya, dan saya khusus keperluan. " berikut adalah di bandar-bandar terbaik di Amerika dalam Negeri-negeri untuk pesakit-pesakit dialisis untuk perjalanan berdasarkan bilangan tempat-tempat menarik untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik dan akses mudah ke pusat-pusat dialisis serta walkability:

Las Vegas, Nevada

Orlando/perayaan, Florida

Myrtle Beach, South Carolina Houston, Texas

San Antonio, Texas

Chicago, Illinois Atlanta, Georgia

San Diego, California

Los Angeles, California

Kenner, Louisiana

Sebelum anda pergi, cuba untuk mencapai tugasan berikut:

1. Dapatkan penjagaan rutin dan pastikan imunisasi anda adalah terkini, termasuk selesema anda Tahunan ditembak.

2. isi semula preskripsi anda layak untuk memiliki cukup walaupun anda berada jauh. Pastikan anda isi semula sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum perjalanan anda supaya ada masa untuk memproses permintaan anda.

3. ambil bersama ubat-ubatan tambahan dalam kes anda mendapatkan ditangguhkan semasa dalam perjalanan.

4. Dapatkan nasihat doktor anda jika anda perlu untuk mengendalikan sebarang masalah semasa perjalanan anda.

5. cetak ringkasan onli anda

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang boleh meningkatkan kualiti hidup PD atau HD

Artikel seterusnya:Rawatan dialisis membawa perubahan kepada kualiti hidup

Tag: Dialisis penyakit ginjal Perjalanan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat