WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Minuman disesuaikan pesakit dialisis Tempahan telah hilang

2018-03-10 01:28

Minuman disesuaikan pesakit dialisis Tempahan telah hilangMinuman disesuaikan pesakit dialisis Tempahan telah hilang, terbukti melakukan keajaiban bagi Kesihatan hasil

Kepada pesakit-pesakit dialisis yang kebanyakan, Nepro tidak bermakna banyak. Beberapa mengenalinya sebagai tambahan, tetapi berfikir bahawa mereka "don't perlu mengambilnya? " Well, Tahukah anda bahawa dalam kajian ini makanan kesihatan minuman disesuaikan pesakit dialisis, pesakit-pesakit dialisis telah meningkat albumin serum (sejenis protein dalam darah) serta bertambah baik tenaga, kesejahteraan pemakanan, dan lebih terurus tahap gula dalam darah terima kasih kepada gabungan unik karbohidrat?

Seperti yang anda mungkin tahu, Bilakah pengambilan protin adalah terlalu rendah atau pada kualiti yang teruk, Albumin anda berkurangan. Ini menyebabkan badan anda untuk memecahkan lemak dan otot-otot penting untuk menyediakan penting asid amino (aids dalam membina tisu otot) diperlukan untuk badan bekerja dengan cekap. Secara rasmi dirujuk sebagai membazirkan tenaga-Protein, proses ini boleh menyebabkan kelemahan, kelemahan untuk jangkitan, kemurungan dan kesihatan lain yang menjejaskan syarat-syarat.

Nepro adalah makanan tambahan yang utama untuk memerangi Albumin serta menggantikan nutrien lain penyakit buah pinggang yang kronik pesakit mungkin telah hilang semasa rawatan dialisis mereka. Melayan 8 auns rendah fosforus (45mg untuk 90 mg), kalium (23mg untuk 30 mg) dan natrium (20mg untuk 188 mg), dan boleh digunakan sebagai gantian hidangan, merupakan pilihan terakhir bergerak pantas atau sebagai tambahan kepada makanan yang anda makan.

Buah pinggang Hospital di china terpaksa berkongsi Nepro dengan para penonton kami kerana kerap pelawat ke laman web kami serta buah pinggang Hospital di china peminat Facebook sendiri telah berkongsi keseronokan mereka. Termasuklah beberapa komen sebenar: Adakah anda mendengar tentang Nepro? Saya bercadang untuk memesan beberapa pada waktu pagi untuk bapa dalam undang-undang. Apakah pendapat anda?

Saya telah menjadi taksub dengan Nepro, jenis vanila, dengan crushed ice. Mmmm.

Ya, minuman ini ditawarkan dalam tiga perisa Vanilla, Berry bercampur dan Pecan mentega. Minuman adalah secara semula jadi dan buatan berperisa, dan para penonton kami mengatakan merekalah yang lazat. By the way semua perisa adalah sesuai bagi asid folik dan Kosher. Sama besar seperti Nepro seolah-olah, pastikan bahawa anda bekerja dengan pakar pemakanan anda sebelum menambah minuman ini kepada diet anda, supaya anda memastikan ia tidak mengganggu Kesihatan jangka masa panjang anda dalam apa jua cara.

Jika anda ingin tahu bagaimana anda boleh menempah Nepro untuk diri sendiri atau ingin maklumat lanjut mengenai produk, mengisi keluar borang ringkas di bawah. Juga yang paling pecah berita & maklumat serta disesuaikan dengan teliti produk yang mengajar mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik dan kencing manis bagaimana untuk menguruskan kehidupan dengan lebih baik

Sebelum ini:Dengan cepat dan mudah terbalik apa-apa perubahan warna kulit pada dialisis

Artikel seterusnya:Tips untuk pesakit dialisis untuk mengelakkan komplikasi kulit dan meningkatkan kualiti hidup

Tag: Dialisis diet minuman

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat