WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Penyakit buah pinggang Declutter kehidupan mereka untuk mencari ketenangan minda dan kebahagiaan

2018-02-23 22:31

Kecuali anda adalah salah satu daripada sedikit istimewa dan sangat teratur, Semua orang boleh membuktikan bagaimana menyusahkan dan menjengkelkan apabilaanda perlu untuk menjadikan rumah anda terbalik hanya untuk mencari satu perkara. Disebabkan sawan kelemahan, keletihan dan kemurungan anda akan, sebagai pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD), mungkin mengumpul menyemakkan secara beransur-ansur dan halus sehingga satu hari, anda boleh membuka pintu almari yang mesti dipenuhi bersemuka dengan sekumpulan keseluruhan "barangan." Menyemakkan fizikal, kelihatan boleh membawa kepada tekanan psikologi dan kekeliruan, terutama jika ia dibenarkan untuk berkembang menjadi satu tabiat dan tumpahan lebih ke kawasan-kawasan lain dalam hidup anda. Untuk menjadi benar-benar jelas berfikiran, lebih produktif, pesakit CKD kurang tertekan, lebih sihat dan lebih berjaya, mestilah bersedia untuk declutter kehidupan mereka baik dari segi fizikal dan mental.

Cadangan: Terdapat beberapa pilihan yang mudah yang boleh membawa kepadakehidupan yang lebih sihat

Memudahkan hidup anda dan semua kekacauan yang berfungsi sebagai penghalang untuk anda peribadi kesejahteraan dan anda akan mula mencari ketenangan fikiran yang jelas. Menghilangkan menyemakkan adalah sangat mudah jika anda hanya pergi melalui barangan, satu bahagian, almari, laci atau rak pada satu masa, dan menghilangkan segala-galanya yang anda perlukan dan menggunakan kerap. Iaadalah menakjubkan berapa banyak anda boleh mendapatkan melalui jika anda hanya melakukannya dalam peningkatan kecil lima belas minit. Mengetahui bahawa anda tidak perlu menghabiskan berjam-jam bekerja pada sebuah projek organisasimungkin menjadikannya lebih mudah untuk mengurus dan akhirnya melengkapkan.

Buat masa yang khas dan tempat untuk membaca mel biasa dan e-mel anda dengan kerap. Semasa dilantik membuka mel dan segera mengambil tindakanpadanya: fail bil, cincang penyata peribadi, melambungkan mel remeh, membalas e-mel. Menyatakan kesanggupan untuk mencari setiap bahagian mel, berurusan dengannya dan tidak mengimbas kembali. Menjimatkan masa dan kekecewaan dengan mengkategorikan dan mencari tempat untuk kertas anda dan bukannya meletakkan mereka dalam timbunan mendatar di rumah anda. Jangan lupa untuk Singkirkerap dengan memeriksa tarikh luput ubat-ubatan, vitamin dan makanan tambahan. Melekat pada itu "apabila ragu-ragu membuangnya dari pemerintahan." Walaupun decluttering rumah anda adalah tempat yang hebat untuk bermula, ada yangmasih lagi yang boleh anda lakukan untuk mencapai keadaan fikiran bahawa andasedang mencari.

Belajar untuk melepaskan orang yang menyusahkan dan keadaan hidup anda. Ia akan mengambil masa keberanian untuk benar-benar memotong-orang dan benda-benda hidup anda, tetapi jika mereka hanya menambahkan tekanan anda dan kebimbangan anda akan berasa lebih dipenuhi sekali anda akan dapat menumpukan perhatian kepada orang-orang dan perkara-perkara yang membuat anda gembira! Kehidupan kita akan sering terlalu clutterd dengan semua komitmen yang kita perlu lakukan di rumah, bekerja, Gereja, dengan rakan-rakan dan Keluarga, dan dengan hobi. Anda akan mendapat manfaat daripada mengambil melihat secara dekat setiap kawasan kehidupan anda dan mula mengurangkan komitmen anda di mana mungkin. Jika anda belum mempunyai, belajar bagaimana untuk berkata "tidak"dan menolak tawaran kerana jika anda menghapuskan perkara-perkara yang tidakmembawa anda kegembiraan atau nilai, anda akan mempunyai lebih banyak masauntuk perkara-perkara dan orang-orang yang melakukan.

Selain itu, Kumpulan aktiviti wajib pada satu hari yang anda biasanya berasa sihat.Sebagai contoh, alih-alih melakukan pakaian anda beberapa kali sepanjang minggu, melakukannya semua pada satu hari. Ianya berguna untuk menulis semua kewajipan mingguan dan harian, kerja-kerja dan tugas, dan kemudian merancang sekitarhari dialisis, pemulihan purata times dan masa peribadi anda perlu mengambil sendiri. Anda akan mendapati bahawa strategi-strategi mudah ini akan membawa suatu perasaan baru ketenangan dan ketenteraman ke dalam hidup anda.

Sebelum ini:Muzik boleh digunakan untuk memerangi tekanan daripada buah pinggang penyakit kronik

Artikel seterusnya:Berapa banyak cecair yang perlu pesakit dialisis keluarkan dialisis

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat