WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Dialisis pesakit menggunakan daripada kecacatan letak kadang-kadang boleh menjadi sukar

2018-02-23 22:27

Kerana anemia, keuntungan air, gout atau rawatan dialisis hari boleh meninggalkan anda disalirkan, anda mungkin mendapati sukar untuk menyimpan baki atau berjalan kaki. Juga ramai pesakit dialisis mempunyai pembedahan secara berkala dangunakan pelekat kecacatan mereka semasa tempoh pemulihan. Hakikat bahawa Dialisis pesakit sering tidak kelihatan Kurang Upaya Ia menjadikan penggunaan ruang letak kenderaan kecacatan yang sukar. Walaupun anda mungkin tahu bahawa ada orang tidak tetap sekitar menilai sama ada anda adalah benar-benar layak untukmempunyai pelekat kecacatan, anda mungkin merasa sendiri sedar tentang mampu untuk berjalan kaki sekali dan masih mempunyai akses ke tempat letak kenderaan kecacatan. Tetapi Jangan rasa bersalah!

Kebimbangan ini tentang "orang lain menilai anda" adalah benar. Biasanya orang tidak melanggar keistimewaan tempat letak kenderaan kecacatan dan mereka tidaksuka orang lain melanggar sama ada. Jika anda tidak kelihatan untuk mewajarkankeistimewaan, walaupun anda mempunyai pelekat, anda akan mengalami glares dan stares dan boleh bayangkan apa yang glarer berfikir mengenai anda seperti,"mengapa tidak beliau dapat menggunakan pelekat kecacatan?" Simbol letak kecacatan adalah diiktiraf, Walau bagaimanapun tidak semua Kurang-Upaya orang, seperti pesakit dialisis adalah kerusi roda yang terikat. Sesetengah orang dengan dialisis kelihatan cukup sihat, walaupun kebanyakan mempunyai kesukaran yang harganya agak pendek. Jika anda mempunyai kesukaran berjalan atau berdiri, salah satu cara untuk membantu dalam melengkapkan tugas anda sedang mendapatkan pelekat kenderaan satu kecacatan. Ia membolehkan anda untuk letak dekat dengan tempat di mana anda sedang menjalankan perniagaan dan boleh membantu andamengurangkan masalah dengan keletihan dan baki.

Jika anda berminat untuk mendapatkan pelekat kecacatan maklumat yang anda perlukan, bersama-sama dengan permohonan itu, boleh didapati dalam talian dari kenderaan bermotor dan Jabatan di negeri anda. Maklumat mungkin berbeza-bezaantara negeri-negeri. Anda boleh meminta satu pelekat sementara (digunakan untuk kecederaan atau penyakit yang dijangka sembuh) atau satu yang tetap (digunakan untuk hilang upaya yang kekal). Tandatangan seorang doktor adalahdiperlukan. Anda akan dibenarkan untuk memilih suatu plat atau pelekat yang tergantung dari cermin pandangan belakang anda. Pelekat adalah lebih serba boleh dan anda boleh menjalankan ia dengan anda dan menggunakannya dalam apa-apakenderaan. Ia adalah undang-undang seluruh negara.

Penyakit buah pinggang kronik (CKD) boleh menyebabkan semua jenis kegawatanemosi. Ia adalah sukar bagi orang lain untuk memahami apa yang mereka tidak dapat melihat, dan sama-sama sukar bagi anda untuk sentiasa menjustifikasikan diri sendiri kepada orang lain. Cacat yang pelekat, tempat letak kereta hendaklah digunakan seperti yang diperlukan. Ramai mempunyai ketenangan fikiran apabila menggunakan pelekat mereka kerana mereka menyimpannya di petak sarung tanganmereka dan hanya menggunakannya dengan sewajarnya. Itulah sebabnya mengapa anda tidak perlu rasa bersalah.

Sebelum ini:Kejayaan kelangsungan hidup pesakit-pesakit dialisis dan pemindahan buah pinggang

Artikel seterusnya:Muzik boleh digunakan untuk memerangi tekanan daripada buah pinggang penyakit kronik

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat