WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

penyakit buah pinggang Fistula lengan adalah dilindungi dari penyalahgunaan dankegagalan?

2018-02-14 18:50

penyakit buah pinggang Fistula lengan adalah dilindungi dari penyalahgunaan dankegagalan?Untuk melindungi lengan fistula semasa atau masa hadapan, anda harus mempertimbangkan mendapatkan buah pinggang hospital di china "No BP/No Stick" gelang amaran perubatan. Apabila pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang dihadiri untuk, untuk contoh melawat hospital untuk kecemasan atau pemeriksaan, jururawat mungkin cuba jarum bekerja (menarik darah, IV, suntikan, dll) dan mengambil darah pada fistula mereka semasa atau berpotensi lengan. Apabila bangun anda mungkin dapat mencegah, tetapi yang tahu jika lengan fistula digunakan semasa anda tidak sedarkan diri akibat Anestetik untuk atau semasa tidur.

Kadang-kadang wristband yang diletakkan pada lengan tetapi kecuali jururawat rapat kelihatan di dalamnya beliau tidak dapat memberitahu apa yang dikatakan. Walaupun ia mungkin sukar untuk percaya, ramai pesakit hemodialisis kehilangan keseronokan fistula mereka kerana seorang jururawat secara tidak sengaja diletakkancuff tekanan darah atau menarik darah dari tangan mereka salah, walaupun sesuaidilabelkan dengan wristband hospital tradisional. Selain itu, dengan meletakkan satu IV atau setelah anda boleh dikeluarkan darah yang merosakkan pembuluh darah anda, menjadikan ia lebih sukar hendak diciptakan fistula yang boleh digunakan.Walaupun anda sedang berada di peringkat awal CKD, menjalankan dialisis Peritoneal (PD) atau sudah menerima pemindahan itu adalah amat penting untuk melindungi saluran darah di lengan sekiranya buah pinggang anda berhenti bekerja atauanda tidak mampu untuk meneruskan PD dan perlu fistula yang pada masa akan datang.

Jika lengan anda terjebak dengan jarum salah atau pemutar tekanan darah yang digunakan, anda boleh merosakkan urat anda dan menyukarkan untuk membuat dan berhampiran mustahil untuk mengekalkan fistula yang. Masalahnya ialah bahawasistem rawatan perubatan adalah tidak sempurna dan tanda-tanda amaran adalahsering tidak berkesan kerana komunikasi yang lemah, defisit pengetahuan, pesakityang tidak menyedari dan peka profesional perubatan yang dihujani dengan pelbagai sama mencari gelang tangan setiap hari.

Sebelum ini:Tidak Meningkatkan Hasil AIDS Fistula Pesakit Dialisis

Artikel seterusnya:Meningkatkan hasil Fistulas AV pesakit-pesakit dialisis

Tag: Dialisis rawatan rawatan penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat