WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Perubahan Diet buah pinggang untuk pesakit dialisis

2018-01-10 22:31

Perubahan Diet buah pinggang untuk pesakit dialisisBolehkah anda percaya perubahan Diet buah pinggang yang utama disokong dengan menjalani dialisis profesional?

Tahun baru ini adalah bermula dengan perubahan besar untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD), terutama mereka yang mempunyai akhir peringkat penyakit yang menjalankan dialisis. Profesi terkemuka, termasuk orang-orang di dalam kedua terbesar dialisis organisasi (LDO) di Amerika Syarikat, DaVita Inc., mengesyorkan satu "liberalisasi pelan diet buah pinggang" yang mungkin melibatkan pertambahan bijirin, pengambilan cecair, kalium, protein serta sebagai sodium percuma diproses makanan, dan pendidikan kesihatan peribadi pesakit bertambah baik.

Bijirin penuh: Penyelidikan baru dikeluarkan mencadangkan kandungan fosforus yang disenaraikan pada label makanan adalah bukan satu-satunya faktor yang menentukan kandungan fosforus benar produk tersebut. Kehadiran aditif fosfat (phytates) dan sebatian lain yang mengikat fosforus makanan Sekali dianggap "mesra-buah pinggang" mungkin sebenarnya mempunyai tahap yang tinggi fosforus yang tersembunyi. Oleh itu, adalah disyorkan bahawa pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) dan kakitangan kesihatan Dietitians mereka melihat, "pada setiap makanan dan komposisi untuk menentukan manfaat kesihatan daripada mengandalkan tersenarai fosforus semata-mata."

Malah, walaupun gandum biasanya dianggap sebagai makanan yang tinggi fosforus, Davita Nota-nota bahawa penemuan penyelidikan baru akan menyebabkan "anjakan cadangan diet buah pinggang" bagi bijirin daripada "halangan selimut" yang kini berada dalam amalan.

Pengambilan cecair dan keseimbangan Mineral: kekeliruan sekitar apa yang boleh menghadkan atau termasuk berdasarkan peringkat penyakit buah pinggang kronik (CKD) telah mengakibatkan sesetengah pesakit tidak mengambil jumlah cecair, kalium atau protein yang betul. Ramai mungkin tidak perlu had manfaat buah-buahan, sayur-sayuran, kekacang, bijirin atau pun cecair. Mengalami dialisis boleh mengalami diet yang lebih liberal dan memperbaiki kualiti hidup mereka dengan menentukan rawatan yang terbaik untuk diri mereka sendiri. Davita merancang untuk bekerjasama dengan dan mendidik pesakit-pesakit mereka dalam membangunkan rawatan lebih sesuai untuk yang kurang ketat Diet semasa masih memenuhi matlamat kesihatan mereka. Menyokong kepercayaan lama diadakan lebihkerap dialisis membuka pintu kepada diet yang lebih liberal.

Natrium percuma makanan diproses: Pengeluar makanan telah membuat komitmen untuk meningkatkan kesihatan pengguna dengan mengurangkan natrium dalam makanan yang diproses. Walaupun ia bagus untuk pesakit CKD dan dialisis mempunyai begitu banyak lebih banyak pilihan makanan yang disediakan kepada mereka, mereka harus sedar penggunaan kalium klorida dalam makanan rendah sodium. Penggunaan kalium klorida dijangka meningkat pada 2014, jadi jika anda mematuhi diet kalium yang terhad, anda harus mengelak daripada produk yang menyenaraikan kalium klorida sebagai bahan.

Akan ada dorongan berterusan pada 2014 bagi pengeluar pemprosesan makanan label kandungan kalium dan fosforus. buah pinggang hospital di china akan terus memberikan maklumat dengan melanggar berita dan maklumat setiap hari yang meningkatkan kualiti kehidupan anda dan membantu anda dalam mendapatkan pemindahan terlebih dahulu. Kami ikhlas mengucapkan terima kasih kepada semua penonton kami atas sokongan mereka agar dan meminta agar anda terus bebas berkongsi artikel kami dan memberitahu kawan-kawan anda tentang buah pinggang hospital di china. Lawati kami setiap hari, seperti halaman Facebook dan ikut kami di Twitter untuk mendapatkan dalam "di dalam sudu" bagaimana untuk hidup lebih bahagia dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) sementara menunggu untuk pemindahan anda, jika itu adalah keinginan anda. Selain itu, lawatan hospital buah pinggang baru di bahagian kedai china untuk mesti mempunyai produk (lebih banyak produk akan datang tidak lama lagi).

Sebelum ini:Bagaimana penyakit buah pinggang yang kronik pesakit dialisis boleh mengelakkan biasa yang berbahaya

Artikel seterusnya:Dialisis peritoneal akan risiko yang lebih tinggi daripada batuk daripada hemodialisis

Tag: Pemakanan pesakit dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat